Knalder og sms'er på samme tid

Manglende pli: Så mange kan ikke holde fingerne fra deres smartphones under sex

'Hej du! Ja det går fint - jeg ligger lige og knalder. Hvad sker der hos dig?' (Foto: colourbox.com)
'Hej du! Ja det går fint - jeg ligger lige og knalder. Hvad sker der hos dig?' (Foto: colourbox.com)
Følg Sex & Samliv

Du er midt i den helt store omgang svedig erotik med en eller flere personer af det foretrukne køn, og pludselig bimler og bamler din smartphone. Du har modtaget en sms.

Slår du beskeden ud af hovedet, beder du kæresten om en lille pause, eller rækker du ud efter din smartphone på natbordet og tjekker beskeden, mens du fortsætter med at dyrke sex?

Kama Sutra 3D på mobilen

Kun flere og flere af os har en smartphone, og vi benytter det lille vidunder til at holde os opdateret om omverdenen og til alle mulige former for kommunikation, og på alle tider af døgnet.

Ja, selv under seksuel aktivitet, viser dansk undersøgelse, som et par datingsider står bag, har vi svært ved at holde os fra smartphonen.

Her er de frækkeste apps

Ifølge ny amerikansk undersøgelse af, om hvor og hvornår amerikanerne bruger deres smartphone, så har lige godt 20 procent af de 18-34-årige amerikanere, der ejer en smartphone, haft gang i telefonen, mens de dyrkede sex.

Dette fortæller Huffington Post, der referer til en Mobile Con­sumer Habits study, der går i dybden med, hvilke situationer man kan finde på at tage sin telefon og/eller sms-se.

Skræmmende? Fantastisk? Tankevækkende? Uundgåeligt? Ligegyldigt?

Mål din diller med mobilen

Under alle omstændigheder gik tre danske netdatingsider sammen om at lave en lignende brugerundersøgelse af, om vi danskere i lige så høj grad bruger eller kunne finde på at bruge vores smartphone, mens vi dyrker sex og/eller onanerer?

Den yngre generation udstikker kursen

Hos hot.dk, netdatingside for de 15 – 25 årige, svarede 20 procent ja til, at de enten en eller flere gange har benyttet deres smartphone, mens de dyrkede sex, mens lige godt 7 procent godt kunne finde på det.

Gør dit sexliv sjovere med mobilen

Til gengæld svarede 44 procent af de unge, at de aldrig kunne finde på det.

Kun tre procent af de adspurgte krydsede af ud for 'jeg har ikke en smartphone.' Tidligere har hot.dk lavet en undersøgelse, der viste, at mere end halvdelen af sitets brugere i dag brugers deres smartphone til at netdate med.

Forskerchok: Frække sms'er ikke farlige

- Når det specifikt kommer til at gå nye veje indenfor brugen af netdating og sociale medier, så er hot.dk’s målgruppe, de 15-25-årige, uden tvivl foregangsmænd - lige som de helt unge er foregangsmænd i brugen af smartphones, siger indehaver af hot.dk, Christian Sejberg, der ikke er overrasket over resultatet.

Ikke mindst set i lyset af, at lige netop smartphonen på ganske kort tid er blevet en helt uundværlig del af manges hverdag, døgnets 24 timer. Hvorfor det for kun flere og flere øjensynlig er blevet en helt naturlig ting at tjekke eller måske ligefrem skrive sms'er eller opdatere facebook, mens man har gang i lidt mere kødelige udfoldelser.

'Ses om en halv time, skal lige knalde færdig!'

'Selvfølgelig skal der scores med Wordfeud'

Overgås af swinger-folket
Det andet datingsite, der lavede en smartphone-undersøgelse, er swingersiden swingerdating.dk.

28 procent af de adspurgte har en eller flere gange benyttet deres smartphone og dyrket sex på samme tid, mens 15 procent godt kunne finde på det.

Hele 48 procent kunne dog aldrig finde på det, mens 10 procent ikke havde en smartphone.

Unge bliver presset til frække sms'er

På Swingerdating.dk er det aldersgruppen de 26-35-årige (39 procent), der er klart mest villige til at tage telefonen og/eller svare på sms'er, mens de dyrker sex, mens de 18-25-årige kommer lige efter med 29 procent. De mindst villige til kombinere smartphonen med sexaktivitet er på swingerdating de 55-65 årige med kun 4 procent.

Site nummer tre, der deltog i undersøgelsen, er singlesex.dk, der primært henvender sig til sexsøgende singler - og her har hele 30 procent af alle, der deltog i undersøgelsen, en eller flere gange dyrket sex og talt i telefon eller sms'et på samme tid. Mens yderligere 11 procent godt kunne finde på det.

TV: App gør dig til 'King of Cum'

Hos de sexsøgende singler kunne kun 26 procent aldrig finde på noget sådant, mens 7 procent ingen smartphone havde.

Og her er det aldersgruppen de 18-25-årige (35 procent), der er mest villige til at gribe ud efter smartphonen under sexaktivitet, efterfulgt af de 26-35-årige (30 procent).

Alt i alt deltog lige i omegnen af 3200 danskere i de tre afstemninger.

Datingregel nr. 1: Sluk den mobil!

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.