Annonce:
Annonce:

Konepasseren Peter har haft sex med næsten 200 kvinder

Der er så stor rift om den danske konepasser Peters services, at han på et tidspunkt var sammen med 10 kvinder på en uge

Danske Peter har været 'konepasser' siden 2010. Foto: Colourbox
Danske Peter har været 'konepasser' siden 2010. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Ved siden af sit civile arbejde har danske Peter en bibeskæftigelse med den ret usædvanlige titel ’konepasser’. Siden han i 2010 startede med at tilbyde par og single kvinder at tilfredsstille deres seksuelle behov, har han været sammen med mellem 150 og 200 kvinder. Det skriver Søndagsavisen.

Peter, hvis efternavn ikke nævnes, havde inden da været en del af det københavnske swingermiljø i en årrække, og var ofte blevet spurgt af par, om han ville komme hjem og ’hygge om kvinden’:

Annonce:

- En forårsag i 2010 var der et af disse par, der kontaktede mig. De skulle et smut forbi København og shoppe, og manden spurgte, om jeg ville tage mig af hans kone, mens han var ude at handle. Hun blev afleveret hos mig på Østerbro, og vi hyggede i stor stil. Da han hentede hende efter et par timer, sagde han kækt: ’Tak, fordi du passede min kone’. Fra det øjeblik var der ikke ikke langt fra tanke til handling, fortæller Peter, som straks fik oprettet en hjemmeside, hvor han tilbyder sin service.

Peter gætter selv på, at han siden starten af sin bikarriere har været sammen med et sted mellem 150 og 200 kvinder. Titlen ’konepasser’ er dog ikke helt dækkende, for ifølge Peters egne beregninger kommer 90 procent af henvendelserne fra singlekvinder. 9 procent af dem er par, som vil have ham med i sengen som en tredje person. Den sidste procent er par, der ønsker, at han er sammen med kvinden, mens manden kigger på.

For at forhindre, at mødet med kvinderne og parrene ikke skal føles som en forpligtelse, tager Peter ikke penge for sine ydelser. Og han har også været nødt til at sørge for, at det ikke blev for meget. Som det for eksempel blev engang, hvor den store rift om konepasseren gjorde, at han var sammen med 10 kvinder på en uge.

Annonce:

- Når jeg er sammen med en kvinde, skal jeg tune mig ind på hendes kropssprog, psyke og væremåde, og gør jeg det ofte, slider det mentalt på mig, forklarer Peter over for Søndagsavisen.

Konepasning.dk: Han ordner din kone

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: