Kongen af utroskab: Sådan undgår du sidespring

Ja, sex er på listen, som Noel Biderman fra utroskabssitet ashleymadison,com leverer

Noel Biderman lover diskretion. (Foto: ahsleymadison.com)
Noel Biderman lover diskretion. (Foto: ahsleymadison.com)
Følg Sex & Samliv

Noel Biderman har tjent millioner på at føre utro sammen, og lige nu prøver han at gøre det samme for danske sidespringere, idet han er i landet for promovere den danske afdeling af det globale utroskabssite ashleymadison.com.

Udstyret med dansk PR-dame og en amerikansk PA tager han imod i en luksussuite på et fornemt hotel, med udsigt over en kendt plads i København, med dørmænd og hele pivtøjet.

Navnet på hotellet må vi ikke nævne. Hvilket fint understreger Noel Bidermans pointe i, at utroskab stadig er tabu.

Utroskab har intet med sex at gøre (næsten)

- Jeg er på Fox News blevet udråbt til en samfundsfjende, der burde have hovedet skåret af. Men jeg har ikke opfundet utroskab. Jeg gør det bare lettere for dem, der vil være utro. Men du klager heller ikke til Apple og vil have dem lukket, hvis du opdager, at din kone på sin iPhone skriver frække sms'er med en elsker, vel?

- Faktisk mener jeg, at utroskab kan redde forhold. Vil du have en skilsmisse og sige farvel til trygheden, børn, huset og alle de andre gode ting ved et forhold, bare fordi du får for lidt derhjemme? Nej, der er da meget bedre at beholde alt det og så skaffe sig lidt udenomssex ved siden af.

Her er fem trin til at undgå utroskab

Gift i 11 år
Noel har været gift i 11 år, er far til to, charmerende, veltalende og god for mange millioner dollars og i kraft af sin position i stand til at vælge først på sit site og selvfølgelig udsat for mange fristelser. Alligevel har han aldrig været utro. Endnu.

- Jeg har været fristet mange gange, men aldrig blevet provokeret til det. Og der en forskel. Fristelser er alle de lokkende ting, vi møder i rundt omkring, der kan få en til at tænke tanken: Skulle jeg gå i seng med vedkommende?

- Provokationerne er det dårlige ting i forholdet, som gør dig tilbøjelig til at give efter for fristelserne. Når du for eksempel gentagne gange får den kolde skulder i sengen, siger Biderman. Og det får især mænd til søge porno, stripklubber, prostitution - og sidespring.

Derfor bad vi Biderman om at komme med et par gode ægteskabsråd til, hvordan man undgår utroskab. Punkterne er i høj grad set fra hans - mandlige - perspektiv.

Sådan kan utroskab forbedre dit forhold

Intimitet og kommunikation - Vi er blevet kaldt analmadison, fordi så mange mænd på sitet søger det - og det gør de, fordi de ikke får det derhjemme. Det samme gælder med blowjobs. Hvis du keder dig i sengen eller ikke får nok sex, er du meget lettere at friste. Derfor er mit råd til kvinder. Giv det der ekstra blowjob, vær lidt modigere, gør det lille ekstra for din kæreste. Find fælles grundregler og forventninger til, hvor ofte man skal have sex.

Kontrakt - de fleste forhold glider ligesom ind i monogamien. Helt uden samtaler og overvejelser. Så jeg vil foreslå, at man tidligt afstemmer forventninger og mål. Hav nogle klare aftaler - og overhold dem. I familie med punkt 1.

Tre grunde til at kvinder er utro

Ærlighed og åbenhed - hvis du går rundt og holder på dig selv og ikke tør stå ved, hvem du er og hvad du vil - i og uden for sengen - så bliver du til sidst ulykkelig og vil søge dig selv og bekræftelse andre steder. Samtidig giver du heller ikke din partner mulighed for at møde dig, hvis du ikke viser, hvem du er. Hav ikke hemmeligheder, byg tillid istedet. Mange frygter også, hvad partneren vil sige og gøre, hvis man viser sit sande jeg. Og frygt leder til vrede på partneren. Som leder til utroskab.

Værn om familien - lad ikke dine omgivelser, samfundet, dine forældre og svigerforældre bestemme, hvordan I lever jeres liv. Sæt klare grænser, og skab jeres egne rammer og regler for, hvem og hvad I er som par og forældre. Og pas på din familie, lev op til dit ansvar.

Utroskab: Er de usmagelige?

Gift dig med en smuk kvinde - hvis du vågner op hver dag og tænker, du har vundet i lotteriet, er der ingen grund til at finde noget andet. Hvorfor spise dårlig fast food, når du får kvalivare derhjemme hver dag, lyder det fra utroskabskongen, der har følgende råd til mænd på hans site.

- Glem ikke forførelsen. Alt for mange mænd tror, at bare fordi kvinden er på sitet, så er hun klar til noget sex. Nej, hun vil stadig forføres og bekræftes og få sit ego plejet og føle sig smuk og speciel. Det er jo blandt andet derfor, hun er endt på sitet. Det er det, hun savner i sit eget forhold.

Seks tegn på du er utro...

Hvad ville du gøre, hvis du opdagede, at din kone var utro?

- Jeg ved det ærligt talt ikke. Jeg ville sikkert gå i chok, blive vred, rystet og ked af det. Men jeg tror ikke, at jeg ville opløse ægteskabet alligevel. Der er alt for mange omkostninger. Udover de følelsesmæssige så er der de økonomiske konsekvenser og problemer med børnene. Og jeg håber, jeg ville kunne tilgive hende. Men som sagt - jeg ved det ikke.

Noel Biderman er født i 1971 og grundlagde ashleymadison.com i 2002. Det har i dag omkring 20 millioner brugere og findes i mere end 30 lande.

Utro mænd vil have omsorg - og sex

En fuldtonet skandale

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.