Kvinde finder sin utro mands Tinder-profil: Se hendes geniale hævn

En utro mand kom til at lade sin telefon ligge fremme. Så kunne konen få sin hævn

Da en kvinde opdagede, at hendes mand, Mike, var hende utro og havde en profil på dating-app’en Tinder, besluttede hun sig for, at det ikke skal gå ustraffet hen. Det skriver blandt andre Bored Panda om et billede af mandens Tinder-profil, der for nylig er gået viralt.

Og hvilken bedre straf mod en utro mand end total ydmygelse?

Mike har tilsyneladende efterladt sin mobiltelefon ulåst og uden opsyn, for den forsmåede kvinde fandt vej helt ind i dating-app’en, hvor hun lige lavede et par småjusteringer i hans beskrivelse af sig selv.

Se her, hvad kvinder, som swiper til højre ved utro Mike, nu ved, at de får:

’Hej mit navn er mike jeg er gift og har to børn. Jeg har en lille pik fuld af kønssygdomme. Min kone fandt min profil hvis du ikke allerede har gættet det, og jeg ved endnu ikke, at hun lige nu snakker i telefon med en af mine piger og er ved at forlade mig. Jeg er en stor lort, som ikke giver en skid for andre end mig selv. Jeg har snakket og været utro i så lang tid, vær ikke trist, hvis jeg ikke husker dit navn, for jeg har sendt det samme generelle lort til alle jer piger. I er velkomne til at spamme mig med hadebeskeder.’

 

22 kommentarer
Vis kommentarer