Kvinde opdager at hendes mand og datter har en affære

Hendes mand og datter dyrker sex – hun har vidst det i over et år

En frustreret kvinde beder om hjælp til sit at finde ud af, hvad hun skal gøre - hendes mand går i seng med hendes datter. Foto: Colourbox
En frustreret kvinde beder om hjælp til sit at finde ud af, hvad hun skal gøre - hendes mand går i seng med hendes datter. Foto: Colourbox

’Hjælp! Min mand og min datter har en affære’

Sådan lyder overskriften på et brev, som en dybt frustreret anonym kvinde har sendt til Ravishlys brevkasse ’Ask Erin’.

Her beder kvinden om råd, fordi hun ikke længe kan leve med, at hendes datter og hendes mand har en affære.

’Jeg fandt ud af i december 2015, at min ældste datter og min mand havde noget kørende bag min ryg. Jeg konfronterede dem, og svarene var de rene løgne’, skriver kvinden til Erin.

’Siden da opdager jeg hele tiden beskeder, de sender til hinanden, hvor de snakker om, hvor meget, de elsker hinanden. Jeg har også fundet kærligheds-kort, de har givet hinanden’, skriver hun.

Den dybt frustrerede mor og hustru understreger – heldigvis – at hendes mand ikke er datterens far. Hun forklarer også, at hun er økonomisk afhængig af sin ægtemand, hvilket er grunden til, at hun har levet med bedrageriet i over et år. Hvis hun smider ham ud, mister hun nemlig huset og stort set alt, hvad hun ejer.

’Jeg kan ikke klare det længere. De vil ikke stoppe, og jeg er fuldstændig deprimeret, forvirret, ødelagt, frastødt og såret’, skriver kvinden, som underskriver sig selv ’forvirret og ødelagt’.

Brevkasseskribenten råder kvinden til at gå fra sin mand uanset hvad, og skriver betryggende, at hun nok skal komme igennem det.

’Nu er det på tide at tage sig af sagerne og tage dig af dig selv’, lyder det i svaret.

’Brug din energi på at komme ud af denne meget giftige situation, at sætte et nyt stabilt miljø op for dig og dit barn, at få noget meget tiltrængt terapi, og at se fremad i stedet for tilbage.