Annonce:
Annonce:

Kvinde - opgrader din onani med disse 7 tricks

Er du klar til at gå fra små quickies med dig selv til dybt tilfredsstillende alenesex? Her får du rådene, der styrker din evne til at nyde din onani – både i solo- og fællesudgaven

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Onanerer du?

Selvfølgelig gør du det, det gør næsten alle. Onani på egen hånd er kærlighed til dig selv og en dejlig anledning til at være i centrum for seksuel nydelse. Og hvem har ikke behov for det, selv i de mest inderlige parforhold? Orgasmen ved onani kan være stærkere end ved partnersex, fordi man her giver sig selv fuldt og helt. Når vi onanerer til sanselige fantasier, fremmaner vi desuden de længsler, som er en vigtig del af seksualiteten og som beriger vores liv.

Annonce:

I dag er sexologer temmelig uinteresserede i at man onanerer og hvor ofte. Nu er der mere fokus på onaniens kvalitet. Der er nemlig forskel på 'bare' at trykke på den knap, der virker, indtil du får den udløsning, du kender, og på den beviste og omhyggelige selvberøring, der virkelig åbner kroppen og giver en dyb tilfredsstillelse. Kun du kan finde vejen fra den middelmådige til den fantastiske selvforkælelse.

Denne guide, som er lavet af tidenskvinder.dk, er til kvinder, men mænd må gerne læse med.

Onaner dig til bedre orgasme med tidenskvinder.dk

Gå i dybden
De fleste kvinder onanerer ved at stimulere klitoris og eventuelt samtidig bruge en dildo eller vibrator i skeden. Det er sådan, de fleste nemmest får orgasme - det er altså det mest effektive. For at vide, hvad der derudover mærkes godt, og hvad der føles helt fantastisk, må du på opdagelse i dig selv - i dybden.

De vigtigste hjælpemidler er selvfølgelig fingrene, som er velegnet til at udforske forskellige niveauer og typer af tryk og pres mod væggen i skeden og andre steder. Sexologer anbefaler, at du undersøger dig selv indeni for at lære anatomien at kende. Men det kan være svært at nå hele vejen rundt med fingre og hånd uden at få krampe.

Annonce:

 I sexbutikkerne findes mange udgaver af massageapparater og -stave, som f.eks. er velegnet til at udforske G-punktet eller lange og tynde modeller, hvor du nemt kan undersøge det indre af skeden.

Hvis det vigtigste formål med øvelserne er at forbedre sex med din partner, er det selvfølgelig en god idé at vælge sexlegetøj med nogenlunde samme størrelse som din kærestes pik. På den måde kan du afprøve vinkler og stød. Du kan selvfølgelig også foretage disse øvelser sammen med 'the real thing.' Det stiller dog ret høje krav til muskelkontrol, kommunikation og tålmodighed, og ikke mindst ejermandens udholdenhed, hvilket kan være fantastisk dejlige og nyttige 'øvelser' i sig selv. Fordelen ved at gøre undersøgelserne med dig selv er, at du kan du foretage uendelig mange tilpasninger - øge trykket, vride den frem og tilbage - uden at skulle 'kommandere' med nogen.

SEXPERT-TV: Sådan onanerer kvinder - i virkeligheden

Annonce:

 Fantasifulde stillinger
Giv dig selv glæde på den måde, som plejer at fungere for dig, men husk, at hvis du tilfredsstiller dig selv på samme måde hver gang, så kan der let blive lidt kedeligt: Du bliver god til det, du allerede er god til. Det har selvfølgelig både ulemper og fordele. Du ved hvad du får, men ikke hvad du går glip af.

Det kan derfor en god idé at eksperimentere og at vænne kroppen til varierende orgasmeoplevelser. Gør det gerne til en vane at onanere i så mange stillinger som muligt - liggende på ryggen, på maven eller på alle fire. På den måde får du erfaring og informationer fra kroppen, om, hvilken form for stimulering du har behov for i de forskellige stillinger, hvor det er klitoris eller vagina, som er i fokus. Giv ikke op, fordi noget ikke virker med det samme.

Annonce:

Det kan tage tid for kroppen at reagere på forskellige typer stimuli, så vær tålmodig med dig selv og prøv forskellige stillinger mere end én gang. En god måde at træne på kan være at gå næsten hele vejen til orgasmen med den teknik, du plejer - og så stoppe lige inden du kommer. Skift derefter til en stilling, du aldrig har haft orgasme i før og fortsæt der, hvor du slap. Du er nu så tæt på orgasmen, at du nu kan få oplevelsen af at kroppen eksploderer, også i den stilling. Næste gang vil det føles lidt lettere - også når du er sammen med din elsker.

Kom med på sexskole - for kvinder

 Kvinde - få mere ud af din onani

Ikke kun på knappen
Klitoris og skeden er selvfølgelig i fokus, når du er på jagt efter orgasmens hemmelige kilder. Men glem ikke resten af kroppen. Hvert eneste stykke af din hud er en potentiel kilde til glæde, og hvordan skal du kunne lære de glade veje at kende, hvis du ikke eksperimenterer med forskellige berøringer og bevægelser?

Hold dig ikke tilbage. Du er jo alene. Sut på fingrene, træk i kønslæberne, slå let på venusbjerget, massér dine bryster og kild dig selv på indersiden af låret. Intet er forbudt. Du skal vide, at der er en tydelig sammenhæng mellem viljen og friheden til at udforske egen krop og give sig selv orgasme, og viljen til at udforske det hele sammen med partneren bagefter.

Annonce:

Kvinder, som onanerer, føler sig som oftest bedre tilpas med deres krop og med sex i det hele taget. Enhver form for erotisk aktivitet er bedre end ingen, men udbyttet af den eksperimenterende masturbation er langt større, end hvis du og din partner famler i blinde. Kendskabet til dig selv kan vise sig at blive det bedste, der er sket for dig siden den gang din første kæreste opdagede, at det var noget der hed klitoris!

Ti onanitricks du skal prøve - læs tidenskvinder.dk

Sådan gør fælles onani dit sexliv bedre

Annonce:

Vis dig frem
De fleste foretrækker at være alene med sig selv, når de onanerer, og så længe du har det godt med det, er der ingen grund til ikke at holde det i enerum. Dine erfaringer med dig selv vil, uanset om du taler højt om det eller ej, give dig større selvtillid når du er sammen med din partner. Du vil føle dig bedre hjemme i din krop, fordi du har fået nye erfaringer med den, og du vil have lettere ved at give dig hen og bede om det du gerne vil. Men hvis du får lyst, kunne du måske vise ham nogle af dine erfaringer. Han vil elske dig for det. For en mand er det ikke mange seksuelle oplevelser som kommer op på siden af synet af en kvinde, som tilfredsstiller sig selv. Du kan vise ham dine tricks lige for næsen af ham, så han ser direkte, hvordan du allerhelst vil have det. Eller bede ham kigge på fra en vis afstand, hvor der ikke kan røres – det er der også pirring i.

SEXPERT-TV: Sådan bliver kvinder vibratorafhængige

Slip drømmene løs
For at tune ind på sex skal du først lukke ned for den del af hjernen, som hænger sammen med stress og angst. Fantasier er måde at opnå det på. Logikken er enkel: Det er meget, meget svært at bekymre sig om arbejde, penge eller vasketøj, hvis en stor del af hjernen er i gang med at leve sig ind i en scene, hvor ens kæreste knalder dig bagfra, imens ti mænd kigger på.

Hvad enten du forestiller dig, at Ryan Gosling slikker dine lår eller du drømmer, at du er blevet kidnappet af en svensk skovhugger, klædt af og lagt ned på et bjørneskind foran pejsen i en lille skovhytte, så vil du forhåbentlig opdage, hvordan dine fantasier fører dig det sidste stykke til orgasmen. Det gælder både, når du gør det med dig selv og sammen med din elsker.

Annonce:

 Når du er alene, har du al tid i verden til at smovse i dine tidligere seksuelle erfaringer, frække film, eller andre fantastiske scenarier og tilfældige billeder, du måtte gemme i din erotiske hukommelse. Vær ikke bange for at lade dig føre af fantasien. Scener, der indeholder tvang og dominans er meget normale. Mere end to ud af tre kvinder fortæller, at de ind i mellem har kinky eller tabuiserede fantasier.

App'en lærer kvinder at onanere

Zoom ind
En anden måde at sætte turbo på - som fungerer meget fint i vekselvirkning med fantasier - er at blive ekstremt nærværende i kroppen. Det er kroppen, der forsyner dig med de sanseindtryk, der giver nydelse, og giver du kroppen opmærksomhed, fjernes fokus fra den mentale styring og analysen i hjernen. Og det, man fokuserer på vokser, som man siger.

'Vejen er at gøre sig umage med at være i sine sanser i stedet for i dine tanker. Hvad oplever kroppen lige nu? Metoden er god, når tankerne får overtaget, og det skal ikke gøres mere kompliceret end det er: Bare føl lagnet under dig, varmen i din egen hånd, temperaturen i rummet. Forsøg også at mærke, hvordan dine brystvorter har det, og om der sker noget i din skedes dyb.

Annonce:

Den allermest effektive måde at skifte fra mentalt til fysisk fokus på et gennem åndedrættet: Bemærk din egen vejrtrækning. Lyt til den, læg mærke til rytmen. Træk vejret dybt. Tænk kun på at trække vejret ordentligt ned i lungerne og ånde rolig ud igen. Heeelt ned i maven. Du kan også eksperimentere med at trykke vejret hurtigt og stønne højlydt - den version tjener til at få ekstra gang i løjerne.

Sådan onanerer piger - i virkeligheden

Lad hun-tigeren komme frem
Så snart du har fodret din beskidte fantasi, så brug den til at højne nydelsen før og under sex. Det betyder, at du skal frigøre dig fra den eventuelle skyldfølelse, som måtte dukke op, fordi du pludselig - måske midt i en øm omfavnelse - alligevel lader tankerne vandre andre frække steder hen. Eller hvis det kniber for dig at føle dig sexet nok sammen med ham, så luk øjnene og fokusér 100 procent på de tanker og fantasier, du havde, da du var alene.

Fantasierne vil med al sandsynlighed hjælpe dig til at skifte gear og sætte fart i forvandlingen fra eventuelt stresset småbørns mor til en dampende hun-tiger! Mange kvinder klager over, at opstigningen til orgasmen glipper, fordi der sker et skift i kroppen eller i måden at tænke på. Fantasier kan bringe dig tilbage på sporet.

 'Onani er en kunstart'

Fræk guide på tidenskvinder.dk: Fem onanitricks du skal prøve

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: