Kvinde taber sig 107 kilo efter brud med fetish-kæreste

Patty Sanchez vejede 323 kilo og indtog tusindvis af kalorier hver dag for at tilfredsstille sin kærestes fetish for store kvinder

Patty Sanchez' vægt toppede med 323 kilo. Nu har hun tabt sig. (Video: Barcroft)

51-årige Patty Sanchez har med al sandsynlighed reddet sit eget liv, da hun tog beslutningen om at ville tabe sig. Med en kæreste der havde en fetish for store kvinder, havde hun nået en vægt på intet mindre end 323 kilo.

Patty Sanchez, der kommer fra den amerikanske stat Nevada, har dog langt fra altid været overvægtig. Som yngre brugte hun størrelse 36, og som 18-årig vejede hun 69 kilo. Men da hun blev skilt fra sin anden mand i 1991, droppede hun diæterne.

- Jeg var træt af at holde mig slank for mænd og kastede mig over alt det, jeg havde lyst til at spise - det var frihed, siger hun til The Mirror.

Hun fik børn, da hun var i 20'erne og kom op på 107 kilo. I 30'erne var hun på 133 kilo og i 40'erne nåede hun mere end 177 kilo. I 2000 mødte Patty Sanchez sin ekskæreste - og det blev et vendepunkt.

- Vi var kærester i 10 år, og i starten var han ikke interesseret i store kvinder, men han sagde, at jeg åbnede en ny verden for ham, og at han nød det. Han sagde, at han havde fantasier om at være sammen med en stor pige og gerne ville gøre hende endnu federe, siger hun.

Ville være verdens tungeste

Ikke bare kæresten, men også flere netbrugere med fetish for store kvinder var vilde med Patty Sanschez udseende, og på et tidspunkt ønskede hun ligefrem at blive den tungeste kvinde i verden.

Ifølge Patty Sanchez drejede 90 procent af hendes forhold med ekskæresten sig om at spise. Han elskede at se hende spise og ae hende på maven.

Patty Sanchez er stadig meget overvægtig - men forskellen fra tidligere ses tydeligt på hendes gamle bukser. (Foto: Barcroft Media/All Over)

TV: Hendes mave er enorm - og hun ELSKER den

Men hendes sønner var nervøse for den stigende vægt. I en periode tog deres mor seks kilo på hver måned. Men det stoppede ikke Patty Sanchez i at følge hendes kærestes ønsker:

- Jo større jeg blev, des mere elskede han det, og det gjorde mig glad. Jeg havde lidt af ikke at have fået den kærlighed, jeg havde brug for gennem mine to forrige mænd, og med min ekskæreste var det anderledes, siger hun.

Sovs og kartofler til morgenmad

For at tage de mange kilo på spiste Patty Sanchez blandt andet kiks, sovs, æg, stegte kartofler, bacon og appelsinjuice til morgenmad. Til frokost spiste hun fast food og drak store sodavand, og til aftensmad kunne hun spise fire-fem retter bestående af kød, kartofler, pasta, ris og brød, som hun drak iste til.

'Projektet' med hendes vægtforøgelse gik så vidt, at en gruppe af hendes fans på nettet betalte for hendes mad.

Find den bedste fetich

Men på et tidspunkt blev det for meget for Patty Sanchez, der brød med kæresten. Det viste sig dog at være krævende at stå uden hjælp:

- Mine udfordringer startede først for alvor, idet jeg blev single og ikke havde nogen, der kunne hjælpe mig med at lave mad, gå i bad eller forlade huset. Det var meget ensomt, siger hun til The Mirror.


I dag har Patty Sanchez skiftet livsstil og har tabt sig 107 kilo. (Foto: Barcroft Media/All Over)

Men med hjælp fra sine sønner skiftede hun diæt og livsstil.

Patty Sanchez, der er mor til fire, vejer nu 216 kilo og vil gerne fortsætte vægttabet. Selvom vægten stadig er meget høj, siger hun, at hendes liv har forbedret sig enormt:

- Jeg begyndte at lære at lave mad selv og valgte det mad, jeg havde lyst til frem for det mad, andre ville have mig til at spise for at tage på i vægt.