Kvinder dropper manden, der skyder den af for hurtigt

Ny undersøgelse peger på, at en hel del kvinder lægger stor vægt på, at manden kan kontrollere sin udløsning. Plus: Det kan I gøre, hvis han kommer for hurtigt

Fire ud af ti kvinder har droppet en kæreste, fordi han led af for tidlig udløsning. (Foto: shutterstock.com)
Fire ud af ti kvinder har droppet en kæreste, fordi han led af for tidlig udløsning. (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

De fleste mænd har prøvet den fornemmelse af ydmygende utilstrækkelighed ved kun at præstere fire hug og en aflevering.

Det kan være svært nok at være manden i den situation, hvor han skyder den af alt for hurtigt. Men hvad betyder hans mere kroniske tilstand af præmatur ejakulation for kvinden i et forhold?

En hel del, fremgår det af nyt studie i 'Journal of Sexual Medicine'

Her deltog over 1400 kvinder i alderen 20 til 50, fra Mexico, Italien og Sydkorea. De udfyldte diverse spørgeskemaer angående for tidlig sædafgang, parforhold og seksuel tilfredshed.

Holder fire gange længere i sengen

22,8 procent af kvinderne oplyste, at præmatur ejakulation havde været skyld i, at forhold var gået i stykker. Især kvinder, der mente, at udløsningskontrol er vigtigt, havde været i forhold, der blev stoppet, fordi manden skød den af for hurtigt.

Kvinder, der ellers havde få seksuelle problemer, lagde også mest vægt på affyringskontrol og var således også mest tilbøjelige til at angive problemer med samme.

Mandens manglende fokus på kvinden og på andre former for sex end penetratrion samt for stor vægt på sin egen præstation, var dog den hyppigst angivede grund til seksuelle problemer for kvinder.

Bliv sexmester på tre måneder

Din far kom også for hurtigt..!
 

Danske løsninger
Rikke Thuesen, sexolog og parterapeut, har følgende tips til kvinder og mænd, der har problemer med, at han kommer for hurtigt:

Har man en mand, som kommer for hurtigt, er problemet ofte, at hun ikke når at komme med, og at manden stopper den seksuelle leg, efter han har fået udløsning.

Det er selvsagt frustrerende for en kvinde at have lyst til sex og klimax, og så afbrydes det, fordi han ikke kan holde længe nok.

Der er lavet forskning, der peger på, at en mand fysisk er i stand til at få en udløsning på 2,8 minutter fra han først tænker på sex, til han fysisk har mulighed for at få udløsning. For en kvinde er tallet 10-12 minutter FØR at hun FYSISK KAN FÅ en orgasme. Det er altså ikke noget med vilje her, men ren fysik. Så hvis hun skal bruge minimum 12 minutter, så er det jo et problem, hvis han kommer efter fire.

TV: Sådan holder du længere i sengen

Desværre er for tidlig sædafgang ofte noget, man ikke taler om. Hun vil ikke bebrejde ham, og han er flov, så de enten undgår sengen eller får det overstået, som det nu bedst kan blive. Og det er det, jeg tror kan være årsagen til at man vælger at bryde forholdet - konsekvensen af dårlig eller ingen kommunikation, og at man ikke arbejder sammen om at finde tilfredsstillende løsninger.

Jeg vil foreslå, at parret arbejder sammen fremfor at gøre for tidlig sædafgang til et problem:

Brug fem-ti minutter på hende til at starte med - slik, rør, nus, brug evt en klitorisstimulator eller en dildo. Når han så penetrerer hende, er hun så tæt på orgasme, at hun kan komme sammen med ham. Hvis han kommer før, hun er parat til at stoppe, så kan det samme gentages - bare fordi penis ikke er kampklar længere, så er der jo ikke noget galt med legetøj, hænder eller fingre.

Mirakelkur mod for tidlig sædafgang?

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.