Kvinder: Her er vores voldtægtsfantasier

Seks danske kvinder løfter sløret for den hemmelige og forbudte sexfantasi om at blive taget mod sin vilje

'Jeg er i forvejen glad for, når fyren tager initiativet i sengen og styrer handlingens gang, så ’voldtægt’ er vel det ultimative skridt i den retning', fortæller dansk kvinde. (Foto: All Over)
'Jeg er i forvejen glad for, når fyren tager initiativet i sengen og styrer handlingens gang, så ’voldtægt’ er vel det ultimative skridt i den retning', fortæller dansk kvinde. (Foto: All Over)
Følg Sex & Samliv

Sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen fortalte i artikel om, hvad kvinders voldtægtsfantasier går ud på:

Sådan er kvinders voldtægtsfantasier

I den anledning har vi fået seks danske kvinder til at berette om deres forbudte sexdrømme.

Lisbeth: Frækt at kæmpe imod
Jeg har selv voldtægtsfantasien - for mig handler det om magtrelationen - det at jeg intet har at sige, intet har at bestemme, men blot skal være den, der tager imod! Jeg kan godt lide, hvis jeg prøver på at holde benene sammen, men han så bliver nødt til at tage lidt hårdere fat for at kunne komme til.

Eller når han river mig i håret, bliver jeg også utrolig tændt. Det er helt klart ham, der skal have styringen/magten, hvis det er omvendt, så sker der intet i trusserne på mig. Det er ikke noget, jeg skammer mig over, at tænde på at blive taget hårdt op af en væg, mens han river mig i håret.

SE

TV: Derfor er piger til s/m

Ida: Smuk mand
Jeg har haft mange fantasier, hvor en mand - smuk og lækker - trækker afsted med mig, mod min vilje i første omgang. Jeg blev tændt af tanken om, at en fremmed mand totalt begærer mig og tydeligt viser begæret. Direkte voldtægt vil jeg ikke kalde det, da jeg selv lynhurtigt er med i akten.

Sådan er kvinders voldtægtsfantasier

Tina: Flår tøjet af
Har da nogle stykker, her er den, jeg tit tænker på: Jeg er til hyggelig samvær hos en veninde. Vi er begge to ret syge efter at komme i byen og evt. score en mand. Min veninde stikker ret hurtigt af med en, så sidder jeg der i nogle timer. Flere mænd prøver at komme i kontakt med mig, men jeg synes ikke, de er noget. Undtagen én, som jeg ikke rigtig kan få øjenkontakt med ham.

Jeg forlader stedet. Efter et stykke tid føler jeg, at jeg bliver forfulgt. Hjemme lukker jeg mig ind, og i det samme skubbes ind. Inden jeg når at skrige, lægges en hånd over min mund. Han spørger, hvor soveværelset er, og jeg peger retningen.

Jeg bliver lagt på sengen på maven, og mit tøj blev nærmest flået af, og jeg bliver ’udnyttet’ i flere timer. Endelig er ’mareridtet’ slut, og jeg ser, at det er ham, som jeg ikke kunne få øjenkontakt med i baren.

Læs:

Her er kvindernes frækkeste fantasier

Kristine: Han styrer
Jeg er i forvejen glad for, når fyren tager initiativet i sengen og styrer handlingens gang, så ’voldtægt’ er vel det ultimative skridt i den retning. Om jeg nogensinde kunne tænke mig det? Nej. Men jeg skammer mig på ingen måde over fantasien, og jeg kunne godt forestille mig at prøve det som rollespil engang med en kæreste, jeg stoler fuldkommen på. Jeg har veninder, der har prøvet det, og de sagde, at det var vildt frækt - netop fordi det er lidt forbudt.

Det betyder kvinders frække fantasier

Herefter tvinger han mine ben spredte og banker den i mig ind igen. Jeg får en kæmpe orgasme, selv om jeg prøver ikke at nyde det, han gør ved mig, for han krænker mig jo, men til sidst giver jeg efter og siger, ’du må gerne få mig, ta’ mig nu hårdt, bliv nu ved!’ indtil han kommer. Han efterlader mig der, brugt og alene. Det hele tager ikke mere end fem minutter, men det er ekstrem nydelse.

Skammer mig absolut ikke over mine fantasier, ved det er meget normalt. Og det betyder jo ikke at jeg har lyst til at blive voldtaget i virkeligheden, slet ikke. Det handler jo nok bare om at jeg godt kunne tænke mig at blive domineret og bare brugt af ham her tyren, som lige ved hvordan det skal gøres. Og i min fantasi ender jeg jo også med at nyde det, om jeg så vil eller ej. Det er bare en fantasi, som så mange andre.

Derfor vil kvinderne tages hårdt

Tina: Kan ikke gøre noget
Jeg fantaserer ofte om at blive voldtaget, og det er en fantasi, jeg vil udleve på et tidspunkt. Det tænder mig ekstremt meget at tænke på, jeg ikke kan gøre noget, og manden. Jeg ved, jeg skal udføre det med er helt med på ideen. Han har selv lavet set-up og præsenteret mig for det. Jeg er bestemt ikke flov over det, for synes, det er ret frækt!

Læs:

Jeg tænder på iscenesat voldtægt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.