Kvinder kan ikke lide blowjobs

Langt flere mænd end kvinder nyder at betjene kæresten oralt. Sexologen forklarer, hvorfor blowjobs er så vigtige - og om man lære at elske dem

Sexperterne: Lær at elske hånd- og blowjobs

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Sådan lærer hun at elske blowjobs --

Kun hver tredje kvinde nyder at give manden oralsex.

Ja, det nedslående tal foreligger i en undersøgelse, som analysebureauet YouGov har foretaget i samarbejde med BT, der også peger på, at 7 ud af ti kvinder dog bider modviljen i sig og slikker.

Omvendt er mændene ganske begejstrede for at yde kvinder oral service: 66 procent synes, det er dejligt og ophidsende og en naturlig del af sexlviet.

15 procent gør det dog kun for kvindens skyld.

I den anledning har BT talt med sexologen Paprika Noel, der har haft stor succes på youtube med en video, hvor hun fortæller, hvor vigtigt det er, at kvinden slikker sin mand - hver dag.

- Når du giver manden et blowjob, roser du ham. Det skaber en helt særlig intimitet, og han vokser med det. Det er en kærlighedsgave og en måde at vide fulde accept af et andet mennekse. lyder det i BT.

Nødvendigt
Ekstra Bladets egen sexolog, Signe V. Bentzen har tidligere forklaret, hvor nødvendige blowjobs er:

- Blowjobs er da bestemt forkælelse, men jeg vil faktisk gå så langt og sige, at blowjobbet er en nødvendighed for de fleste mænd. Der er flere grunde. For det første er pikken både mandens bedste ven, hans stolthed og kimen til hans mandighed. Så den er meget, meget mere vigtig for manden, end kvinder forestiller os, siger Bentzen.

Så når hun tager ham i munden, viser hun hvad?

- Det lyder måske underligt, men hun viser ham respekt og kærlighed og at han er vigtig i hendes liv. Ved at forkæle hans pik, forkæler hun noget meget dybtliggende i manden, nemlig hans selvfølelse.

Er der en parallel hos kvinden?
- Man kan ikke umiddelbart drage en sammenligning mellem mænd og kvinders forhold til deres kønsdele. Det er meget sjældent, at jeg møder en kvinde, som har et lige så ’tæt’ og afhængigt forhold til sin kusse, som de fleste mænd har til deres pik.

- Kvinders kvindelighed, deres selvfølelse og stolthed er generelt mere ’spredt ud’ og ikke samlet på et sted, sådan som mange mænd har det med deres pik.

Se også: Mænd: Selvfølgelig skal vi have oralsex

Mand jer op
Så hvad er dit råd til de kvinder?

- Mand jer op! De fleste mænd vil langt hellere udholde adskillige elendige blowjobs, hvor I øver jer, end at I ikke gør noget. Det er altså aldrig for sent at sætte sig for at blive god til at give sin partner oralsex.

Så dit råd til alle kvinder er: Giv ham et dagligt blowjob med eller uden happy end?

- Haha - ja, det kunne du tænke dig! Nej, Tomas - så firkantet kan det ikke siges, men gør det ofte. Han bliver aldrig træt af, at hans pik får den slags opmærksomhed. Tværtimod så bliver han både mere lækker og mandig - og langt mere medgørlig.

Det kan sagtens være, når han kommer hjem fra jobbet to minutter i entreen - sådan ’sig goddag med et blowjob’-agtigt?

- Åh ja, oralsex behøver altså ikke være med udløsning. Bare det, at du viser den lidt kærlighed og kysser den lidt, kan være nok til, at han bliver rigtig glad. Det er da en dejlig måde at sige ’velkommen hjem’.

HUSK: Det er Bøf&Blowjob-dag 14. marts.

Se også: 'Oralsex er spild af diller'

Sexperterne - 7. feb. 2017 - kl. 21:05 Seks ting manden tænker, når han får et blowjob

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan slikker du hende til orgasme

81 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere