Annonce:
Annonce:

Kvinder: Sådan er vores våde orgasmer

Syv danske kvinder fortæller om deres erfaringer med sprøjteorgasmer

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det er muligt, at sexologer synes, at de der sprøjteorgasmer er overvurderede, og at jagten på dem har taget overhånd. Læs om det her:

Sprøjteorgasmen - en våd fuser?

Men disse syv danske kvinder, der er mellem 25 og 55, har alle oplevet at få en sprøjteorgasme, og det har været dejligt. Det fortæller de om her:

Tina: Forløsning
Jeg er rigtig god til at få sprøjteorgasmer. Min unge bollefyr lærte mig det for fire år siden, og det er en gave uden lige. Jeg anede ikke, det var så fedt og elsker at få den sammen med en fyr. Det ligesom giver en forløsning i hele kroppen, at man kan få en ud af kroppen oplevelse.

Jeg koncentrerer mig om, at min fyr rammer det rigtige punkt i mig, og jeg guider ham naturligvis, hvis ikke han ved, hvordan han skal.

Danske kvinder: Sådan onanerer vi

Annonce:

Ida: Flov
Det startede, da jeg var sidst i 30'erne. De første gange blev jeg vildt flov, da jeg troede, jeg havde tisset! Havde dog læst om det mange år tidligere. Men det var ikke noget, som der blev talt om.

Når jeg har sprøjteorgasmer, kan jeg have den ene orgasme efter den anden, men de er langt mere diffuse. Jeg kan sagtens få 10-15 af dem, og det føles, som om jeg ikke når total klimaks. Hvis jeg bliver voldsomt ophidset, begynder det af sig selv, uden stimulation.

Jeg får dem bedst stående, eller hvis manden sidder ret op. Hvis jeg får kraftig stimulation med fingrene i skeden, så kommer det voldsomt og hurtigt, men føles mere som noget teknisk.

En fontæne af fryd

Inge: Oplæring
Jeg har prøvet en sprøjteorgasme en enkelt gang, og det var med min eks. Det er endnu ikke lykkedes for mig at kunne gøre det selv. Min nuværende partner er i gang med at prøve og lære, hvad det går ud på. Min eks var en kvinde, og hun kunne altså en teknik med fingrene, som jeg ikke har kunnet finde ud af selv.

Her er genvejen til g-punktet

Annonce:

Malene: Dejligt krydderi
Blev nysgerrig omkring det i 2009 - og min mand og jeg købte i sommeren 2010 et kursus ved Hanne og Antonin:

Related contentMin mand fik teknikker med tunge og fingre, som sammen med vores større nærhed med hinanden har udviklet vores seksuelle samvær rigtig - rigtig meget. Og ja - jeg fik også min første sprøjteorgasme på kurset.

Den KAN være anderledes - hos mig, hvis der bygges op med god tid - med megen brug af tunge og samtidig fingre på G-punkt. Mere intens - mere tidsløs - mere tæt bagefter.

Jeg har også prøvet den mere ligepå og hårdt metode, hvor sprøjtet tvinges frem meget hurtigt. Så kan sprøjtet udløses uden orgasme.

Det sker også , at jeg får sprøjteorgasme under samleje - hvis jeg rider med ryggen mod min mand, så min klit samtidig stimuleres mod hans pung, eller i 'udvidet husmandsstilling' med mine ben mod hans skuldre.

Jeg kan ikke styre sprøjteorgasmerne - hverken positivt, så jeg tvinger den igennem, eller holde tilbage. Det sker, når det sker - og er et dejligt krydderi.

Danske kvinder: Vi elsker den bagfra

Annonce:

Lisbeth: Sjovt
Min eks var fantastisk dygtig til at gøre det. Han var den første, jeg oplevede det med. Og så blev det sjovt - det er en forløsende oplevelse, man blir helt afslappet og føler sig super dejligt tilpas bagefter.

Jeg får dem også ved en klitorisorgasme. Her er det bare skønt på en ikke så anspændt facon.

Jeg trykker ned lige over venus bjerget, mens han er i gang med at stimulerer g-punktet.Det er vigtigt ikke at være bange for, at man tisser - selv om det kan føles sådan.

Sådan er den ægte sprøjteorgasme

sprøjt

sprøjt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: