Annonce:
Annonce:

Kvinder søges til test af sexolie

Hjemmetest skal afsløre, om sexcremen Zestra virker, som producenten hævder

For at finde ud af om, Zestra holder, hvad den lover, vil sexshop.dk teste den på danske kvinder. (Foto: shuttestock.com)
For at finde ud af om, Zestra holder, hvad den lover, vil sexshop.dk teste den på danske kvinder. (Foto: shuttestock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Producenter og sælgere af diverse mere eller indre fantasifulde produkter med påstået lystfremkaldende virkning bringer gerne Viagra ind i deres højt svungne salgstaler.

Således også folkene fra cremen Zestra, som er beregnet til at smøre på klitoris, hvorefter kvinden efter få minutter angiveligt vil pirrende varme i regionen.

For at finde ud af om, Zestra holder, hvad den lover, vil sexshop.dk teste den på danske kvinder. De søger 20 kvinder til at afprøve Zestra, der er udvundet af naturlige olier og ekstrakter.

- Zestra, der er blevet det helt store sexhit i blandt andet USA Når kvinder og par, der har prøvet Zestra, henvender sig for at købe mere, er det et rigtig godt tegn på, at 'den grønne olie' virker efter hensigten, siger talskvinde hos sexshop.dk, Bitten.

Annonce:

- Kvindelige superstjerner som Tyra Banks, Oprah Winfrey, Whoopi Goldberg og Kardashian er alle varme fortalere for olien, der øger lystfølelsen og gør en tanden mere sensitiv end ellers. Med et er, at de her kendte siger god for Zestra. Vi ønsker også at få den ganske almindelige danske kvindes umiddelbare oplevelse og vurdering af produktet.  Derfor søger vi både singler og kvinder i forhold, der kunne tænke sig at teste olien i forbindelse med sex, onani og/eller ved brug af sexlegetøj, hvor stimulation af klitoris er en naturlig del af legen, siger Bitten fra Sexshop.dk.

Køb din lystolie her

Her er sandheden om den frække naturmedicin

Orgasme
På den erotiske hjemmeside side6.dk fortæller et par danske kvinder om deres oplevelser med Zestra:

- Jeg har benyttet Zestra en håndfuld gange. I forbindelse med sex og onani, og nu er jeg blevet hooked. Olien gør mig nemlig en del mere sensitiv og modtagelig for stimulation end ellers. Der har en ret stor indvirkning på min evne til at opnå orgasme, fortæller Sabrina i artiklen på side6.dk.

I samme artikel fortæller Betina om sin første gang med den flydende lystforstærker, der ikke kun indvirker på kvinden, men også på partneren, hun er sammen med.

Betina benyttede olien sammen med sin daværende swinger-kæreste Robert, da parret en aften sexlegede i swingerklubben Swingergaarden.

Annonce:

- Jeg har tidligere forsøgt mig med et lignende produkt, men uden held. Så jeg var da lidt skeptisk, da Robert fortalte mig om Zestra, som han rigtig gerne ville teste sammen med mig i klubben, fortæller Betina, hvis skepsis dog hurtigt blev gjort til skamme.

- Først brugte vi rigtig god tid på at smøre klitoris og kønslæberne ind i olien, og da virkningen var på sit højeste, så skulle det altså bare være nu – lige nu! smiler Betina, der oplevede en noget større sensitivitet og lystfølelse.

Læs hele artiklen med Sabrina, Betina og Robert her

Ginseng fremmer lyst og potens  

Det bedste sexlegetøj nogensinde
Sexlegetøjsekspert, JoanB, har sammen med sin mand, Manden, også haft gang i 'mirakelolien.' Og var til at begynde med faktisk en lille smule skuffet. Men efter mange forsøg med er skuffelse nu vendt til begejstring.

Annonce:

'Slavisk fulgte vi Zestras instruktion: Fire pump af flasken ned i håndfladen eller på fingerspidserne, masser herefter olien udvendigt og indvendigt på skamlæberne, samt på klitoris. Og til forskel fra første gang, hvor jeg selv stod for at massere olien ind i intim-området, havde jeg denne gang allieret mig med Manden til at stå for indsmøringen. Efter allerede to-tre minutter begyndte jeg at blive mere varm og sensitiv i området end ellers. Så der skulle heller ikke specielt meget berøring eller anden stimulans til, før det føltes ekstra dejligt. Endda i sådan en grad, at jeg noget nemmere end ellers opnåede orgasme,' skriver Joan på sin blog.

Piller er ikke løsningen på dine sexproblemer

Deltag i undersøgelsen – og vind Zestra
Ønsker du at blive blandt de 20 kvinder, der i begyndelsen af januar måned får tilsendt Zestra, så du kan teste olien på eget sexliv, bedes du sende lidt information omkring dig selv til kontakt@sexshop.dk. Du skal oplyse din alder, hvor i landet, du er fra, om du er single eller i forhold. Samt fortælle lidt om dine håb og forventninger til brugen af smøreolien. Skriv Zestra tes i emnefeltet. Hvis du er så heldig at blive valgt ud, vil du blive kontaktet direkte af Sexshop.dk.

I samarbejde med Sexshop.dk kører vi her på eb.dk en lille julekonkurrence om fem flasker Zestra med op til 15 portioner i hver. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtig på følgende spørgsmål. Hvor mange kvinder søges til at teste Zestra?

A) 10

B) 20

C) 30

E-mail dit svar til kontakt@sexshop.dk senest mandag den 21. december. De fem heldige vindere vil få direkte besked.

Kvinde - sådan vækker du din lyst

Fiasko for sexpillen til kvinder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: