26-årige Jeanemarie var hjemløs - nu lever hun et liv i luksus

Hun var lige kommet ud af et dårligt forhold og boede i sin bil. Så fik hun et uventet råd fra sin ven

Sådan lever Jeanemarie nu - luksuriøst og tilbagelænet. (Video: Barcroft)
Følg Sex & Samliv

Da 26-årige Jeanemarie Almulla fra Miami i den amerikanske stat Florida for fire år siden netop var blevet færdig på universitet, og var i gang med at komme sig over det, hun beskriver som et voldeligt forhold med sin ekskæreste, fortalte en ven hende om sugardating-siden Seeking Arrangement.

Tusindvis tjener penge på sugardating: Nu vil jurister have gjort det ulovligt

Den unge kvinde er vokset op i et hjem med en muslimsk far og en katolsk mor, og har altid haft strikse regler. Men på dette tidspunkt i hendes liv sov hun i sin bil, og følte ikke, at hun havde noget at miste.

Det skriver Sun Online.

Så Jeanemarie Almulla skrev sig op på datingsiden, og inden længe havde hun en sushi-date med en jødisk mand, der netop var blevet skilt.

Kendt eks-sugardater efter program: -Jeg blev skubbet i supermarkedet

Fra hjemløs til luksus
På daten kom hun til at fortælle manden om sin situation, og han gav hende straks 1000 dollars som en hjælp. Få uger senere var Jeanemarie blevet en flittig sugardater, og var gået fra at være hjemløs til at have råd til at leje en penthouse-lejlighed med havudsigt.

Lars er sugardaddy: Her er fordelene ved en sugarbabe

- Alt blev bedre derfra, husker den unge kvinde, som i dag, fire år senere, stadig er aktiv sugardater, og lever et liv i sus og dus med Rolex-ure, designertasker, diamanter, luksusyachter og bunkevis af kontanter. Alt sammen finansieret af hendes stenrige dates.

Mændene, fortæller hun, har forskellige baggrunde og kan eksempelvis være arkitekter eller forretningsmænd. De fleste af dem er over 40 år gamle, og nogle af dem er gifte mænd.

Færdig med sugardating: Jeg har fundet kærligheden

Jeanemarie Almulla foretrækker den slags ’forhold’, som strækker sig over længere tid, og vil gerne lære mændene ordentligt at kende, før hun går i seng med dem. Hun føler sig aldrig presset til at gå hurtigere frem, end hun har lyst til.

- Mange mennesker har en opfattelse af, hvad det vil sige at være sugardater, men det handler ikke altid om det (det fysiske, red.). Det handler om at møde gode mennesker, siger den 26-årige amerikaner, der udover at være sugardater også er sanger og bar-manager.

Simone lever af sugardating: Her er mit luksusliv

- Mange af disse ældre mænd er lidt alene i verden, de har brugt hele deres liv på at arbejde hårdt og de har alle de her penge, men ikke noget at bruge dem til, så hvorfor ikke hjælpe nogen, der har brug for dem? spørger hun retorisk.

Kvinder skal ikke løfte en finger
For nylig var Jeanemarie på en rejse til Dubai med en af sine ’sugar daddies’. Her fortæller hun, at hun havde tre tjenestepiger, en chauffør, champagne, og andre ’ting, som enhver pige i tyverne drømmer om’.

Hun får ofte dyre luksusgaver af sine rige sugar daddies, men det sker også ofte, at de giver hende kontanter. Den største sum, hun har fået på én gang, er 20.000 dollars (121.000 kroner, red.). Hendes luksuslejlighed, hvor hun bruger tiden, når hun ikke sejler eller flyver rundt i verden, er også helt igennem finansieret af hendes stenrige bekendtskaber.

Luder eller ej? 18-årige Shiva sugardater

- Det er mit liv. Jeg er mellemøstlig, og i min kultur skal mændene tage sig af kvinderne, kvinderne skal faktisk ikke løfte en finger. En mand bør være en mand, og en kvinde bør være en prinsesse, siger Jeanemarie Almulla, som ikke har nogen planer om at stoppe med at sugardate foreløbig.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+