3. runde af Battle of the Butts: Numsegodter i g-streng

Og se resultatet af 2. runde

Rikke møder Mellanie.
Rikke møder Mellanie.

To yderst velformede modne kvinder mødtes i 2. runde af Battle of the Butts, og ligesom i 1. runde var der ikke tvivl om udfaldet:

Det blev 51-årige Anita, som med næsen 71 procent af de afgivne 11804 stemme kan juble over at være kommet videre til semifinalerne:

Husk at Anitas modstander, Vita, får en chance til, idet alle rundetaberne mødes i en ekstra semifinale om en plads i den endelige finale.

SE ANITA OG VITAS FLOTTE NUMSER HER

Rikke vs. Mellanie
Nu til 3. runde, hvor vi er glade over at kunne præsentere to fabelagtige bagdele:

Rikke, 32 år og fra København:

- Jeg er mor og arbejder for egen virksomhed. Elsker at omgås mine venner og er altid klar på en god flaske rødvin.

Min bagdel ser godt ud i alt.... :)  Gør ikke noget specielt for at holde den i form, daglig gang i stiletter er træning nok.

Det gode ved er, at den er fast og fyldig. Får pænt mange blikke, de gode kommentarer jeg modtager er nok, forhåbentlig af udseende som helhed:)

Rikke. Fra København.
Rikke. Fra København.
 
Rikke er 32.
Rikke er 32.

Mellanie, 20, Aalborg:
Jeg er super dejlig pige med gang i, elsker at være i gang og stå foran kameraet, det gør jeg tit. Mange kender mig nok med navn Miss Blond.

Jeg er nudeartmodel og eventpige, jeg er super god til at få en fest op at køre og få folk til at grine, fordi jeg er lidt kloset mange gange. Jeg har altid været lille, men røven sidder lige, hvor den skal og er mega god på et dansegul.

Jeg er begyndt at træne og især min røv for, den skal bare være bedre og bedre. Min røv ser mega godt ud når jeg har en stram kjole på eller i g-streng.

Mellanie er fra Aalborg.
Mellanie er fra Aalborg.

Mellanie.
Mellanie.

20-årige Mellanie.
20-årige Mellanie.

Deltag i Battlen
Nu opfordrer vi danske kvinder til at indsende et par vellignende fotos af egen numse. Så deltager man i konkurrencen, hvor læserne skal stemme på de opstillede bagdele.

Tag et par billeder af din smækre bagdel og send dem fluks til sexsamliv@eb.dk. Fortæl om dig selv, hvad laver du, hvor gammel er du, hvor bor du, hvad er det gode ved din numse, gør du noget for at holde den i form, og hvad klæ'r den bedst. Husk også dit telefonnummer.

Er du mand, så send denne artikel til din kæreste/kone/veninde - eller find mobilen frem og tag to-tre billeder af hendes røv, og forklar, hvorfor du nominerer hende. Skriv også, hvor gammel hun er, hvad hun laver, hvor hun bor og så videre. Husk også hendes telefonnummer.

Deltagerne kan få lov at være anonyme. Men bedste røv vinder et fotoshoot, så der er det vigtigt, at kvinden står frem.

Send foto og info til: sexsamliv@eb.dk. Det kan kun gå for langsomt.

Vi har blot to regler: Pigen skal være fyldt 18. Og man må ikke kunne skimte kønsdele på billedet.

NB: Man må gerne sende fotos af påklædte numser, men al erfaring viser, at man kommer længst i konkurrencen, hvis bagdelen er iført en trusse - eller er helt bar.

Konkurrencen foregår således: I hver runde mødes to kvinder, som læserne kan stemme på. Vinderen går videre til semifinaler. Alle taberne i de indledende runder mødes i en ekstraordinær semifinale om en plads i finalen.

Vi regner med at kåre vinderen af Battle of the Butts 2017 omkring påske.

Se også: Årets Frækkeste: Kvinde med giga numse går gennem parken: Se folks vilde reaktioner

Se også: Viral numsebølge? Studerende blotter bagdele

Sexperterne - 22. jun. 2012 - kl. 10:08 TV: 'God røv giver lyst til analsex'

Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere