31-årig tænder på ældre kvinder: Hans ene kæreste er 60 år ældre

Kyle er dybt forelsket i 91-årige Marg

Kyle og Marg er dybt forelskede. Foto: We TV - pr foto
Kyle og Marg er dybt forelskede. Foto: We TV - pr foto

Kærlighed findes i alle former, størrelser og aldre. Det er det gennemgående tema i den nye dokumentar 'Extreme Love', der får premiere 28. december på den amerikanske betalingskanal We TV.

Serien er baseret på en digital tv-serie med samme navn og skildrer umage par i usædvanlige og uventede parforhold.

Blandt hovedpersonerne, der også udgør polyamorøse vampyrer, voksen-babyer og kærligheds-slaver, er 31-årige Kyle, som er dybt forelsket i sin kæreste, 91-årige Marg.

Se også: 60-årig brugte hele sin opsparing på sin 26-årige kæreste: - Jeg føler mig dum nu

Den 60 år ældre bedstemor er dog ikke den eneste kvinde i Kyles kærlighedsliv. Han dater nemlig også Annie, der med sine 68 år er noget yngre end Marg, men alligevel over dobbelt så gammel som Kyle. Det skriver blandt andre Daily Mail.

Selvom de to er meget glade for hinanden, har Kyle også en anden kæreste - 68-årige Annie. Foto: We TV - pr foto
Selvom de to er meget glade for hinanden, har Kyle også en anden kæreste - 68-årige Annie. Foto: We TV - pr foto
 

I dokumentarserien, som blandt andet fremviser kærligheden mellem Kyle og Marg med et dybtfølt tungekys, fortæller den ærlige 31-årige om det, han selv kalder for en bedstemor-fetish.

Amanda og Lumiere er stadig lykkelige efter et års forlovelse. Nu har hun valgt at tage et nyt, permanent skridt, som de begge er meget tilfredse med. Foto: Caters Verden på vrangen - 25. nov. 2018 - kl. 15:57 Amanda er 'forlovet' med gammel lysekrone: Nu har hun taget 'næste skridt'

- Jeg bliver draget mod ældre kvinder, siger Kyle i dokumentar-serien, hvor man som seer blandt mange andre romancer kan møde Shawna, hvis forlovede, Dave, har brugt en mindre formue på at udvide sin samling af sexrobot-dukker. Hans seneste robot-køb omtaler han som sit 'livs kærlighed' på trods af, at han snart skal give sit 'ja' til Shawna.

Mød også 47-årige Andy, der blev forelsket i sin vens 16-årige datter - nu har de to børn.

70 kommentarer
Vis kommentarer