48-årig kvinde: Åbent forhold gør mig til en bedre mor

- Hjemmelivet kan være utroligt kedeligt, og jeg har brug for mig eget voksenliv. Bagsiden af monogami er monotoni, siger Gracie

SEXPERT-TV: Sexpertens Sextrick: Man åbner sit forhold
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv: Få liv i sengen med disse tricks --

Det traditionelle monogame parforhold er udfordret i disse år. Cirka hvert andet ægteskab opløses, og en måderne hvorpå man kan holde liv i forholdet på er at åbne det.

Det gør den 48-årige pilates-træner Gracie fra Californien, hvor hun er del af såkaldt etisk non-monogamt miljø.

- At have sex udenfor ægteskabet gør mig til at fantastisk mor. Og alt der gør mig glad og giver mig energi, gør mig til en bedre mor, siger Gracie dailymail.co.uk.

- Hjemmelivet kan være utroligt kedeligt, og jeg har brug for mig eget voksenliv. Bagsiden af monogami er monotoni, siger Gracie, der fortæller, at der for seks år siden flyttede en anden mand, Oz, ind sammen med hende og hendes daværende mand Hank og deres børn. Også Hanks veninde Valerie flyttede ind.

Syv grunde til at blive swingerpige

I begyndelsen have hun sex med både Hank og Oz, men efterhånden kom Gracie tættere på Oz og Hank på Valerie. så de byttede partner og flyttede hver til sit.

Gracies børn kender alt til hendes åbne ægteskab:

- Jeg tror, at grunden til, at jeg har så nært forhold til min datter og søn, er, at de ved, jeg er lykkelig, og at de ikke behøver at bekymre sig om mig. Jeg får mere energi, jeg kan give til mine børn, siger Gracie, der ligesom Oz har sex med andre.

- Det at jeg ved, at min mand er sit eget seksuelle væsen, holder forholdet i live. Det bringer os tættere på hinanden. Når vi har været med andre personer, er lidenskaben mellem os utrolig, lyder det fra Gracie, der dog indrømmer, at hun bliver jaloux.

- Det er en af de største farer - for selvfølgelig bliver jeg jaloux. Det er som om alle hårene i nakken rejser sig, og det er ikke en særligt rar ting. Det er nærmest en konkurrenceting. Det er som i: Nåda, så hun gav dig det? Så vil jeg give dig noget endnu bedre!'

Nu kan du komme på kursus i åbne forhold

Ældre par: Sådan fik vi gang i sexlivet

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind