5 grunde til at irriterende kærester er de bedste kærester

Synes du, at din kæreste kan være lidt irriterende nogle gange? Bare vent - det vil glæde dig på længere sigt

5 grunde til at irriterende kærester bliver de bedste koner. Foto:Colourbox
5 grunde til at irriterende kærester bliver de bedste koner. Foto:Colourbox

Man ser meget ofte artikler som fx '10 irriterende ting som kæresten gør' eller 'Ting mænd hader, når kvinder gør'. Men guess what?

Det er netop de ting, som kommer til at gøre hende til den bedste kone og mor. Du kommer uden tvivl til at værdsætte det før eller siden, hvis du ikke allerede gør det nu. De fleste mænd hader, når kæresten propper kalenderen med planer, vil snakke om følelser og forhold eller pludselig får et rengøringsflip. Men det er lige det, som gør hende til den bedste kæreste, kone eller mor til dine børn. En der er kærlig, initiativrig og tager ansvar i familien.

1. Det tager tusinde år for hende at gøre sig klar!

Det er selvfølgelig lidt irriterende, hvis du skal vente længe, hver eneste gang din kæreste skal gøre sig klar. Men se det fra den positive side. Hun vil stadig gerne gøre noget ud af sig selv. Hun går op i sit udseende, og vil altså gerne se godt ud for at imponere dig. Det skal du værdsætte, for det er ikke altid en selvfølge!   

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
 

2. Kæresten der altid vil vide nøjagtig hvor du er, hvad du laver og med hvem.

Typen der skriver lidt for meget og ringer lidt for ofte. De fleste piger i et forhold har en tendens til altid gerne at ville vide, hvor deres kærester befinder sig. På alle tidspunkter af døgnet! De vil også gerne vide, hvad deres kæresters planer er og alle arrangementer, de skal deltage i. Det kan selvfølgelig være irriterende, at man ikke kan få den frihed, man har lyst til. Men bare vent til, at hun er mor til dine børn - så vil du pludselig værdsætte, at hun altid holder øje med jeres børn. Den her spion-skill er en kvalifikation, du vil glæde dig over, når børnene pludselig er stukket af hjemmefra. Så er det hende og ikke dig, som ved hvordan børnene kan spores hurtigt og let. 

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
 

3. Den evige kalender.

I forlængelse af punktet lige ovenover, så er mange kvinder rigtig glade for at lægge planer. Endda langt ud i fremtiden. En kalender er for nogle kvinder det bedste redskab, hvor alting kan blive noteret til punkt og prikke. Problemet er bare, at mange mænd typisk er knapt så glade en presset kalender. Men endnu engang kommer det dig til gavn. Så slipper du selv for at styre jeres kalender, lægge planer og holde øje med sjove arrangementer, som I skal deltage i sammen. Det skal hun nok sørge for, og du slipper for at tage dig af planlægningen. 

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
 

4. De lange shoppingture!

Ofte vil kæresten gerne gerne ud at shoppe. Hun vil måske gerne have dig med, så du også kan få nyt tøj. Hun vil selvfølgelig også gerne købe en masse nye ting til sig selv, og du ender nok med at sidde og kede dig på en stol, mens hun kigger på tøj. Men forestil dig at hendes shopping-skills kommer til at betyde, at du selv slipper for lange shopping ture. Måske er det irriterende, at hun elsker at shoppe - for meget og alt for ofte. Men hvis du spørger hende, vil hun nok gerne være din personlige stylist. Så slipper du helt selv for at skulle med på lange shoppingture. Ikke så dårligt at komme hjem til lækkert, nyt tøj. Kvinder elsker at shoppe, og der er ret stor sandsynlighed for, at din kæreste gerne vil præge din garderobe.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
 

5. Kærestens rengøringsvanvid.

Det kender rigtig mange mænd, og de fleste er trætte af det. Når kæresten pludselig beslutter sig for, at nu skal lejligheden eller huset gøres helt rent. Det kan bestemt være irriterende. Men du kommer til at værdsætte hendes rengøringsflip, når du opdager, hvor klamt det hurtigt bliver, når du bor alene i nogle dage. Der er jo en, som skal tage initiativet, og så er det godt at have en kæreste. Der er selvfølgelig også tusindvis af andre gode grunde til at have en kæreste. Men glem ej, at nogle af de ting, som du til tider kan finde irriterende ved din kæreste, faktisk er ment sødt og kærligt, og kan gavne dig på mange måder.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Mænd og kvinder er forskellige. Det er nok et faktum, som vi ikke kan komme uden om. Her er 7 ting, som mænd ikke fatter om kvinder.