Årets frække julegave-ideer til manden

Her er sexlegetøjet, du kan lægge under juletræet

-- Over artiklen viser sexbloggeren tre frække gaver til manden --

Oven på en travl julemåned er det oplagt at koble af med lidt erotisk samvær, Derfor anbefaler sexblogger, at man lægger voksenlegetøj under juletræet.

- Danske par er ikke længere bange for at overraske og glæde hinanden med sexlegetøjsgaver til både fødselsdag og jul. Men ikke alle stykker sexlegetøj er helt lige egnet til at blive åbnet i overværelse af hele familien juleaften. Mens det er lidt mere ok med andre frække produkter, man i princippet kan have stående frit fremme derhjemme - og det er sådan tre stykker sexlegetøj til ham, jeg i år vil anbefale, siger den danske sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB.

Bedste masturbator måske nogensinde
Hun mener, at japanske Tenga er førende i verden med hensyn til at udvikle lækre og effektive masturbatorer til mænd:

- De har her i efteråret lanceret tre varianter af et helt nyt og simpelt onaniprodukt til mænd, der hedder Spinner. Og som udseendemæssigt mest af alt minder om en deodorant - og deodoranter får rigtig mange mænd jo juleaften.

- Denne ‘deodorant’ er til gengæld måske den bedste masturbator uden vibrationer til manden, der endnu har set dagens lys – ifølge både min egen mand og andre mænd, jeg har hørt fra, der har benytter sig af Spinner. Og så er prisen, der naturligvis også tæller på bundlinjen, endda rigtig overkommelig.

Læs test af Spinner her

Giv ham en kærlig hånd
For JoanB er en glidecreme et godt stykke sexlegetøj i sig selv:

- Og det samme er denne her effektive masturbationscreme til manden, og som jeg samtidig vil anbefale som en fræk julegave fra hende til ham. Der findes ikke et bedre og mere effektivt stykke værktøj end ens egne fingre til at stimulere sig selv og partneren seksuelt på. Og krydrer man så oven i købet onanien med en sensitivitetsfremmende og drøj onani-creme, så bliver det ikke meget bedre. Så kan man for alvor får slappet af oven på julestressen og glemme lidt om de mange penge, december måned har kostet, siger sexlegetøjseksperten.

En ekstra fordel ved netop dette her produkt er, ifølge JoanB, at onani-cremen kommer i en neutral, men samtidig lækker, sort tube, der lige så godt kunne indeholde en ansigtscreme eller lignende.

- Så hvis ikke ligefrem julegaven går på omgang blandt aftenens gæster, så burde ingen kunne rynke på brynene over denne ‘skjulte’ frække gave.

Læs her testen af onani-cremen

Gør ham til Ringenes herre
Sexlegetøjsekspertens tredje bud på en fræk gave til manden er en gylden og tung penis, der blev lanceret i forbindelse med ‘Fifty Shades Freed’ filmen.

- Hvis ikke jeg vidste, hvad det var, ville jeg umiddelbart gætte på en kopi af den så eftertragtede ring i Ringenes herre filmene. Smuk er den. Og smuk og noget større og mere spændstig end normalt bliver mandens penis altså også, når ringen her først sidder, hvor den nu skal.

- Derfor er dette her stykke sexlegetøj heller ikke udelukkende er til glæde og fornøjelse for ham. Penisringen her, der er lavet af stål, er helt klart også sat i verden for at glæde og fornøje hende – både visuelt og rent fysisk.

Læs her testen af den gyldne ring

Og igen er det tale om et stykke sexlegetøj til ham, der ikke lige ligner, hvad det nu er:

- Således er også denne oplagt som gave fra hende til ham under årets juletræ - og senere på natten gør den ham for alvor til ringenes herre, siger sexbloggeren og sexlegetøjseksperten med et stort smil. 

God ide med bredt udvalg af sexlegetøj
Det er altid en god ide at have et bredt udvalg af sexlegetøj som en del af sit sexliv og erotiske repertoire, fortæller sexolog Bastian Larsen, der bakker op omkring ideen med, at parret forærer sig selv og hinanden sexlegetøjsgaver - til berigelse af det fælles sexliv.

- Når man starter et nyt forhold op, så smid det gamle sexlegetøj ud efterhånden, som I bliver seriøse, og så køb nyt sammen og gør det til en fælles paroplevelse.

- Hvis I kommer fra en forskellig traditioner og erfaringer for sexlegetøj, så lyt til den erfarne og lær den uerfarne. Hvis det er noget I gør sammen, så kan sexlegetøj være med til at bringe jer tættere på hinanden og desuden give fantastisk sex!

Ifølge sexologen er en af de store fordele ved sexlegetøj også, at når den ene bruger sexlegetøj på den anden, er fokus 100 procent på partneren, og det er rigtigt sundt at skifte rollerne engang imellem.

- Brugen af sexlegetøj giver også bare et langt bredere råderum i sexlivet, alene eller sammen med sin partner, og det er en fantastisk måde at gå på opdagelse hos hinanden og sin egen seksualitet, fortæller sexolog Bastian Larsen.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere