Ægte kærlighed: Kørte 1500 kilometer for at hente KFC til konen

Mike Johnson fra Yellow Knife i Canada var fast besluttet på at give sin kone den perfekte dag

Mike og Angela Johnson har været gift i 15 år og holder traditionerne i hævd. (Foto: Privatfoto).
Mike og Angela Johnson har været gift i 15 år og holder traditionerne i hævd. (Foto: Privatfoto).

De fleste mænd sørger for blomster, god mad og chokolade, når de skal fejre en mærkedag med konen eller kæresten, men Mike Johnson fra Yellow Knife i Canada, gjorde noget ud over det sædvanlige, da han for nylig skulle fejre 15 års bryllupsdag med sin bedre halvdel.

Mike og Angela er nemlig voldsomt begejstret for kylling fra Kentucky Fried Chicken og det stod på menuen, da parret blev gift. Derfor har de hvert år markeret dagen med mad fra fastfood-kæden.

I år løb Mike dog ind i et problem, da han skulle sørge for konens favoritspise. Den lokale Kentucky Fried Chicken var lukket ned og den nærmeste KFC-restaurant ligger omkring 750 kilometer væk.

Men traditionen skulle holdes og Mike satte sig ind i bilen og tilbagelagde 1500 kilometer for at kunne fejre bryllupsdagen:

- Jeg bestilte 15 spande med kylling, da jeg nåede frem. De kiggede lidt underligt på mig og sagde, at det nok ville være lidt før ordren kunne være klar, fortæller Mike Johnson, der arbejder som lærer på den lokale skole, til CBC News.

Inklusive benzin kostede turen Mike godt 4000 kroner, men han vurderer, at det var hver en krone værd:

- Absolut. Vi skal holde traditionen i hævd. I 15 år har vi fejret vores bryllupsdag på denne måde, hvorfor stoppe nu?

Engelske Ron Houghton kan også være med. Han må smelte mange pigehjerter med historien om denne Valentinstradition, han har gentaget de sidste tolv år og som er noget helt særligt.

19 kommentarer
Vis kommentarer