Amanda lider af sjælden sygdom: Har brug for sex hele tiden

- Det føles, som om du er ved at få en orgasme, men det forsvinder aldrig. Det er non stop

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

23-årige Amanda McLaughlin fra USA lider af den sjældne sygdom Persistent Sexual Arousal Disorder, der gør, at hun konstant føler, at hun er ved at få en orgasme.

De første tegn på sygdommen kom, da hun var bare 13-14 år gammel, men ingen troede på, at hun fejlede noget. Da hun begyndte at være seksuelt aktiv i en alder af 15 år, havde hun angiveligt så meget sex - i håb om at udligne smerterne - at det skabte forargelse i familien.

Lidelsen gør, at Amanda McLaughlin dagligt har så mange smerter, at hun har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen.

- Det føles, som om du er ved at få en orgasme, men det forsvinder aldrig. Det er non stop. Alle troede, at jeg var sex-afhængig, men hvis jeg kunne leve resten af mit liv uden at få en orgasme, er det fint, siger Amanda McLaughlin i en dokumentarfilm, der er produceret af BBC.

- Mit liv ville være anderledes
Da Amanda McLaughlin var 19 år, lykkedes det endelig lægerne at finde frem til, at hun led af den sjældne lidelse. Hun tager angiveligt over 30 forskellige slags medicin, men hun har stadig voldsomme smerter i sit bækken og sine ben. Nogle dage er det endda så slemt, at hun må tigge sin kæreste om at have sex med hende.

- Det påvirker vores sexliv helt enormt. Man skulle tro, at det forsvinder, hvis man har sex. Det gør det ikke. Men nogle gange må jeg tigge ham om at have sex bare for at fjerne noget af trykket.

Sygdommen gør, at hun hverken har mulighed for at studere eller at arbejde. Hun håber derfor, at lægerne med tiden finder en kur, så hun kan få det bedre.

- Mit liv ville være helt anderledes, hvis jeg ikke havde det her problem. Hvis jeg ikke havde smerter hele tiden, ville jeg måske være i stand til at køre bil eller i stand til at arbejde. Jeg vil gerne have børn i fremtiden. Hele mit liv ville være anderledes. Jeg tror, jeg ville være gladere.

Du kan se et klip af dokumentar-filmen her.

Læs også om Liam, der dør, hvis han falder i søvn.

64 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere