'Danmark mod Østeuropa': Vi tabte på tv, men vores hammer er større

I TV2's program vandt de polske håndværkere over danskerne, men kigger vi under værktøjsbæltet, vinder danskerne ifølge undersøgelse

Håndværkerfantasien er en klassiker. Foto: shutterstock.com.
Håndværkerfantasien er en klassiker. Foto: shutterstock.com.

Muligvis har TV2 afsløret, at polske håndværkere ifølge en ekspertvurdering i et tilfælde var bedre til, nå ja håndværk - men hvad med håndværkersex, der som bekendt altid ligger højt på kvinders liste over (fantasi-)sex?

Håndværkeren René Skjoldborg, der benytter polsk arbejdskraft, besøger kunden, der skal have lavet sit tag. Foto: TV2 TV Håndværksmester: Polakker kan mere end danskere

Deltag i afstemningen herunder.

Ser vi på de danske og polske håndværkeres værktøj, så viser dette kort, at kun få millimeter adskiller de to: Gennemsnitslængden på penis i Polen er angiveligt 14,21 og 14,88 i Danmark.

Så nu vil vi høre, hvad de danske kvinders erfaringer og forestillinger er:

Er det lige meget om håndværkeren, der kommer på besøg i dit hjem for at fikse, hvad han nu skal fiske, er dansker eller polak?

André Boas, tømrermester i Boas Byg Aps, møder kunden for første gang i 'Danmark mod Østeuropa'. Foto: Peter Kjeldsen/STV Production /TV 2 TV Mareridt efter TV2-program: Frygter konkurs

Fantaserer du om håndværkersex? Er har nationaliteten en betydning? Har du oplevet at få besøg af håndværker, hvor det resulterede i mere end det bestilte arbejde?

Og til alle håndværkere derude: Har du haft sex med kunde? Har kunde forsøgt at forføre dig? Har du flirtet med kunde?

Skriv til sexsamliv@eb.dk og fortæl din historie.

Hør Sexperterne tale om, hvordan du måler dit eget værktøj her. Video: Arkiv

Muskler
Vi har tale med den 40-årige C., der bor på Amager. Akademikeren fortæller her om, hvorfor det der med håndværkersex i frækt:

- De har muskler. De er fingerfærdige. Fixer og ordner ting, som kvinder ikke selv kan. Altså sådan faragtigt. Og så er de på besøg, når manden er ude - så det bliver lidt forbudt og samtidig intimt.

- Det er selvfølgelig også bare en stor fed kliche, som har overlevet længe. Forestil dig præstationsangsten for håndværkere, siger C, der nyder, når hun har håndværkere i huset.

Senest havde hun stor fornøjelse af at gå i bad, da de var i rummet ved siden af og så hende går derind.

Er det lige meget om håndværkeren er dansk eller polsk?

- Nej da. Fanme perverst at knalde en polsk! Også i fantasien, siger C.

  Sex & samliv Læsernes frækkeste sexoplevelser

- Følelsesfantasier er ret svære at forklare til sin partner eller andre. Og kan vi ikke forklare, hvad vi ønsker, kan det jo være rimeligt svært for partneren at forsøge at opfylde ens fantasi. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sådan bliver du hendes våde drøm

Sex & samliv Kvindernes frækkeste fantasier

1 af 2 
2 af 2 Håndværkerfantasien er en klassiker. Foto: shutterstock.com.