Annonce:
Annonce:

Dating-appen til alle brokkehovederne: Find kærligheden gennem had

Hater matcher brugerne på, hvad de hader

Sexperterne: Sådan får du mest ud af første date
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Få succes på første date --

Bliver du så også edderspændt rasende over indvandrere, mærker du hadet syrligt boble i maven over grammatikudfordrede journalister og røvfetichistiske sexredaktører, og føler du dig høj på had over byens cyklister, så er ny datingapp nok lige dig.

Hater matcher brugerne på, hvad de hater på.

Det er jo helt og aldeles logisk for en kronisk mavesur journalist: At mødes om det, man hader, i stedet for om det, man holder af.

Om det er over dagligdags ting, gøremål, politik eller udtryk: Had forener som få andre ting i tilværelsen (fx: had bragte Donald Trump til magten, og nu kan det meste af verden forenes i had til Trump).

Annonce:

Skabt af en tidligere medarbejder i investeringsbanken Goldman Sachs (som også kunne være værd at hate på) Brendan Alper fungerer den ved, at man som bruger swiper elske eller hade til en række ting.

Swiper man op, elsker man det, ned hader man det, kan ikke lide til venstre, og man liker med swipe til højre.

De over 2000 emner varierer voldsomt: Analsex, Donald Trump, numse-selfier, hashtags, 50 Shades of Grey, 90'er-nostalgi, 80'er-musik, 3D-film, langsomme fodgængere, udtryk som swag og LOL, 'manden burde betale på første date.'

- Det begyndte som en joke, som 'kunne-det-ikke-være-sjovt-hvis, men så legede vi videre med det, og det så ud til at det kunne virke. Folk ser ud til at mødes omkring ting, de hader, har Alper udtalt.

Om der bliver mulighed for selv at foreslå ting, man kan hade i fællesskab, vides ikke. Men det kan man jo så finde ud af, efter man har matchet på had til Adam Sandler-film, reklamer og flysæder og babyer i fly og blind dates og mad uden smag.

Annonce:

Her på redaktionen føles Hater som den bedste dating-app siden på Tinder for bacon-elskere Sizzl. Selvfølgelig bliver du også spurgt, om du kan lide sprødstegt bacon i Hater.

Det viser sig, at langt de fleste holder af bacon, og således kan man også matche på opture - selv om det klart er sjovere at finde en at dele sit had med.

NB: Hater er pt kun til Apple-enheder - og det kan man så hate lidt på.

Tag testen: Er du god til at date?

Dette score-trick havde du ikke set komme

Mand bad om frække fotos på sms: Fik mere end han kunne klare

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: