Denne mand vil hjælpe dig med at finde moderen til dit kommende barn

Emmanuel mener, at børn er blevet tabu i datingverdenen - og det vil han ændre på

SEXPERT-TV: Sådan ved du, om det er ægte kærlighed

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Sådan ved du, om det er true love --

Tinder og Happn og alskens dating-apps og sites lover hurtige møder, næsten lige så hurtig sex og selvfølgelig også kærlighed.

Børn glimrer ved deres fravær - på trods af at mange singler drømmer om at få børn eller allerede har børn, man mangler en voksen at dele livet med.

Det vil folkene bag det relancerede datingsite loveandkids.dk, der trods navnet er pæredansk, gøre noget ved.

Emmanuel Limal, gundlægger af babyklar.nu, der nu altså ændrer navn og look, mener, at danske singler er klar til at gøre op med det, hun kalder børnatabuet:

- Det er blevet tabu at tale om børn, når man er på date. Af skræk for at skræmme modparten væk skal alt helst foregå så useriøst og uforpligtende som muligt. Det er et kæmpe problem, når man ser på, hvor mange, der rent faktisk ønsker sig en familie, samtidig med at flere og flere aldrig får de børn de drømmer om, siger Emmanuel Limal i en pressemeddelelse.

(Foto: shutterstock.com) Sexperterne Her er vejen til ægte intimitet i dit forhold

I samarbejde med Kompas Kommunikation har sitet lavet en undersøgelse med over 1000 danske singler i alderen 18 til 65. Her fremgår det, at 76 procent af de 25-30 årige enlige kvinder og 69 procent de enlige mænd drømmer om et liv med børn.

Emmanuel mødte selv, mens han arbejdede på at skabe LoveandKids.dk, en kvinde, som ønskede sig det samme som ham, og som han endda har fået børn med relativt hurtigt.

'Undersøgelsen viser samtidig, at ønsket om at få børn er langt det sværeste at gå på kompromis med, når man leder efter en at dele livet med. Hele 65% af singlerne i alderen 25-34 peger på uenighed om ønsket om børn, som det største problem. Måske netop derfor vil 89% af de 25-34 årige singler have dette spørgsmål afklaret, inden man bliver kærester,' lyder det i pressemeddelelsen, hvor det også fremgår, at useriøse casual-datere er sorteres fra på sitet, så der er større sandsynlighed for at match på relevante kriterier.

I et åbent brev til de tre danske i DR-serien 'Vil du føde mit barn?' skriver Limal, at han brugte mange kræfter på at spekulere over, hvordan han skulle præsentere sit ønske om at få børn for en potentiel kæreste:

'Mine venner sagde, at jeg skulle gå langsomt frem. Jeg var 38, 40, 42 år. Jeg havde ikke tid. Sådan tror jeg, mange har det. Alligevel er det skræmmende, hvor meget tidspilde og frustration vi er villige til at udsætte os selv og andre for, bare for at undgå en afvisning tidligt i et parforhold. Eller hvor naive - eller måske romantiske - mange er, når de håber, at deres kæreste nok vil få lyst til børn med tiden. Ville du selv gøre det omvendte? Altså miste lysten? Eller være klar til at opgive drømmen for din kærestes skyld?'

Emmanuel Limals egne oplevelser i datingverdenen med at finde en kvinde at få børn med dannede baggrund for, athan stiftede babyblar.nu, som nu hedder  loveandkids.dk.
Emmanuel Limals egne oplevelser i datingverdenen med at finde en kvinde at få børn med dannede baggrund for, athan stiftede babyblar.nu, som nu hedder loveandkids.dk.

I den helt modsatte ende af dating- og kærlighedsverdenen - i den del, hvor par, der møder hinanden på et site som loveandkids.dk, om nogle kan føle sig nødsaget til at besøge hver for sig, ligger utroskabsiderne.

De sider melder som vanligt om ekstra aktivitet her i januar - i øvrigt på linje med datingsites i bred almindelighed samt skilsmisse-advokater og parterapeuter.

I Storbritannien oplyser gleeden.com, der konkurrerer med ashleymadison.com, c-date.dk, casualdating.dk og victoriamilan.dk og til dels scor.dk, at de oplever en øgning af nye medlemmer på flere hundrede procent i årets første måned.

Kys & kærlighed - 29. nov. 2016 - kl. 22:07 Tag testen: Er du god til at date?

Se også: Vi vil netdate i januar

Aller første skridt for at undgå en skilsmisse er at lære at genkende signalerne, som peger på, at det går rigtigt skidt. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sådan undgår du skilsmissen

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere