Det mener singlekvinderne om sex på 1. date

De fleste mænd synes, at et hurtigt knald ikke ødelægger mulighederne fremadrettet

Sex på 1. date?

Et evigt interessant spørgsmål for singler, som forsøger at få kontakt med en person af det foretrukne køn på det store kød- og kærlighedsmarked.

Står tallene fra datingsitet match.com's store europæiske undersøgelse til troende, er danske singler relativt friske med den:

43 procent af danske singler har haft sex på første date og er kun overgået af de spanske singler, hvor 47 procent har haft sex på første date.

Ikke overraskende viser det sig, at der er visse kønsmæssige forskelle herhjemme: Kun 19 procent af herrerne mener, at udveksling af kropsvæsker allerede ved det indledende møde ødelægger chancerne for et længerevarende forhold. Her er kvinder anderledes forbeholdne: 4 ud af 10 anser det for at være kontraproduktivt på den lange bane.

2015-06-09_1028.png

Som det ses herover, er kvinderne bange for, at manden vil miste interesse eller respekt, hvis hun på denne måde deler ud af godterne på første date. Hvilket faktisk passer meget godt med, hvad videnskabelige undersøgelser peger på:

Frygten for at blive betegnet som en løsagtig tøjte holder mange kvinder tilbage fra at kaste sig ud uforpligtende sex:

Kvinder bange for at vise sexinitiativ

Derfor sladrer piger ondt om andre

Men hvad så når man har elsket første gang (uanset antal foregående antal dates), men det kiksede lidt? Her er mændene mere åbne overfor fejl, idet hele 86 procent er villig til at give det et stød til.

Det samme er tre ud af fire kvinder.

9.258 singler i alderen 18 til 65 i syv europæiske lande (Frankrig, Italien, Spanien, Holland, England, Tyskland og Danmark) deltog i undersøgelsen.

Tinderslut: Piktilfredse mænd er dårlige i sengen

Fem grunde til at elske tøjten

Derfor skal du knalde i flæng

15 kommentarer
Vis kommentarer