Dette skal du gøre, når han siger: Er jeg stor nok?

Svaret er IKKE et stort rungende nej...

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv: Sådan får I mest ud af lille penis --

Manden kan være ret følsom. Især når det handler om størrelsen på hans pik.

Derfor er det en god ide for kvinder at forberede sig på, at kæresten, om han er det eller ej, kan finde på at spørge: Er jeg stor nok?

Her er den britiske sexterapeut Tracey Cox' bud:

Du skal vide, at manden er ude efter, at du bekræfter ham i, at han og den er god nok til dig.

Total ærlighed er overvurderet. Det kan være tegn på manglende empati og situationsfornemmelse.

Så du skal bygge ham op, ikke gøre ham mindre. Derfor er det korrekte svar på, 'er min penis for lille' aldrig et ja.

Du skal selvfølgelig ikke decideret lyve, for hvis den er langt under middel, ved han det godt, så hvis du udbryder, 'Den er jo gigantisk!' føles det som en ydmygelse.

Dit svar burde være troværdigt og realistisk:

'Ved du hvad, Jeg kan virkelig godt lide din pik. Den føles fantastisk indeni mig, pikke, der er for store, gør ondt.'

Detaljer
De små sproglige detaljer er vigtige her. Ligesom du ikke vil bryde dig om et 'du er pæn nok til mig', er et 'du er stor nok til mig' måske heller ikke optimal.

Derfor har måden, du leverer det på, også betydning. Se ham i øjnene, og sig med med overbevisning og følelse. Giv udtryk for, at det, der betyder noget, er, hvordan han er som elsker, og at pikken er hans vedhæng, og at han ikke er pikkens vedhæng.

Hvis han virkelig føler, at han lille diller ikke er et stort problem, kan han give sig hen til den supersex, I har.

'Du er en fantastisk elsker!' går du aldrig galt i byen med.

En god måde at give din partner piktillid er ved at give den masser af opmærksomhed. I og udenfor sengen. Giv den et klem, når du laver mad med ham i køkkenet. Grab him by the penis/balls og træk ham ind i soveværelset. Kys den og slik, og nyd at du kan tage den hele ind i munden uden at gagge.

Hvis du som følge af hans størrelse ikke kan komme ved penetrationssex med ham, så husk det faktisk hører til undtagelserne, at kvinder får orgasme af penetrationssex alene. De fleste skal have manuel eller oral stimulation af klitoris for at opnå orgasme.

Lær af de lesbiske - glem din diller (lidt)

Glad for penis
Er manden glad for din penis? Så har han sikkert et godt sexliv. Det fremgår af et stort studie.

9532 finner deltog i den omfattende undersøgelse om deres eget kropsbillede med særligt fokus på kønsdele - sexual body image.

Mere end halvdelen af kvinderne (54,9 procent) og mændene (68,1 procent), i alderen 18 til 49 år, var tilfredse med deres kønsdele.

Ifølge undersøgelsen, der er publiceret i 'International Journal of Sexual Health', er der en sammenhæng mellem stor tilfredshed med egne kønsdele og hyppig og bedre sex for begge køn.

'En diller kan godt blive FOR stor!'

Størrelsen
Når mænd var glade for størrelsen på deres penis, var der mindre sandsynlighed for, at de led af for tidlig sædafgang, og større sandsynlighed for, at havde bedre potens. Det seksuelle kropslige selvbillede var generelt forbundet med, at de også var glade for resten af kroppen.

For mænd var højt BMI forbundet med lav grad af tilfredshed med penisstørrelsen, hvilket forskerne forklarer med en generel utilfredshed med hele kroppen, og/eller at penis ser mindre ud på en overvægtig mand.

Forskerne er i øvrigt påpasselige med at drage forhastede konklusion med hensyn til kausalitet mellem selvbilledet og sexlivet. Hvad leder til hvad? Den gamle historie om hønen og ægget.

De anfører dog, at det er muligt, at et positivt billede af egne kønsdele leder til et bedre sexliv, men det kan også være omvendt. Et godt sexliv gør, at man bliver glad for sine genitalier.

Sådan tackler du hans lille diller

Tre danske kvinder: Sådan vil vi have den

Eva: Stor og flot
En penis skal fremvises som et flot organ - noget man får lyst til at lære nærmere at kende. Så udseende og størrelsen betyder da helt klart en hel del for mig. Jeg tænder væsentligt mere på en mand med en flot penis på omkring de 20 cm end på en fyr med én på 14. Nogle gange kan det også godt være tykkelsen, der tænder mere end længden - men det er meget individuelt fra situation til situation - og lyst.

Trimmet er pænt - men jeg er helt klart til det helt glatte look. Det er dejligt at kunne lade læber og tunge lege på dejlige glatte områder ved en mand.

Line: Størrelsen ikke vigtig
Har ikke nogle bestemt krav til, hvordan en penis skal se ud. Alle er da ikke lige kønne, det kan vi hurtigt blive enige om. Størrelsen har heller ikke så meget at sige for mig. Den kan være noget så stor, og så kan manden ikke finde ud af at bruge den alligevel, fordi han mener, at størrelsen vejer op for gørelsen.

Så vil jeg hellere have en mindre pik på en fyr, der kan finde ud af at bruge sit udstyr rigtigt. Med hensyn til behåring er jeg ikke så sippet igen. Det behøver ikke være en glat bane, men ville også have svært ved at finde rundt i en urskov.

Inge: Bare den er ren
Om den så er lille eller stor, har mindre betydning. Men den skal være ren og dufte godt og gerne glatbarberet rundt omkring, så man kan slikke og lege uden hår i munden. Det må gerne være mig, der barberer ham.

Den behøver ikke blive stiv ved min mindste berøring, jeg vil gerne arbejde lidt med den selv. Den må dog ikke være for stor, for så gør det ondt. Men omkring en 15 cm og ca. tre-fem cm i tykkelsen, det er optimalt for mig.

Jeg har dog oplevet mænd med meget små pikke, som til gengæld var ekstremt dygtige med fingre og mund. Manden må meget gerne være omskåret, så penishovedet er frit, det virker mere indbydende, selv om dem med forhud også tit er pæne.

Jubiiii - lille diller er også sexet