Disse ting skal UD når mænd flytter sammen med kæresten

Har din mand nogle ting stående derhjemme, som du godt vil have ham til at skille sig af med? Så er du langt fra alene.

Foto: DBA Guide
Foto: DBA Guide

En lædersofa. Et sofabord i glas. En hylde fyldt med pokaler fra en svunden aktiv ungdom.

Sådan lyder opskriften på boligindretningen i mange mænds hjem.

Men hvad så, når en mand skal flytte sammen med en kvinde? Her kan netop de elementer hurtigt blive til et irritationsmoment for mange kvinder, hvis det ikke i første omgang lykkedes at få manden til at skaffe sig af med dem.

Det forklarer sexolog og parforholdsekspert Jakob Olrik til DBA Guide.

Ifølge ham kan det godt betale sig for manden at skaffe sig af med de ting, som kæresten bliver irriteret over.

- Ved at skille dig af med de af dine ting, som hun går og bliver frustreret over, fortæller du din kæreste, at du lytter til hende, og at hendes trivsel er vigtig for dig. Det er en kærlighedserklæring i sig selv, og det er kun godt for parforholdet, siger Jakob Olrik til DBA Guide.

Hvis du ikke allerede har opdaget, hvad det er for ting, kvinden i dit liv helst så forlade jeres hjem hurtigst muligt, så har han udpeget fem ting, mænd typisk ejer, som mange kvinder helst vil være fri for.

 

1. Sportsudstyr

Ligner halvdelen af jeres stue et fitnesscenter, fordi du har fyldt det med udstyr som romaskine og motionscykel, så skil dig straks af med det, siger Jakob Olrik.

- Det ser ikke bare grimt ud, det lugter også. Du må dyrke sport i fitnesscentret eller udenfor og lade stuen være et sted, hvor du kan slappe af og have gæster, siger sexologen.

 

2. Plakater

- Mænd har en tendens til at have en del grimme plakater. Plakater, som ikke er rigtig kunst, og dem er der helt sikkert en masse kvinder, der irriterer sig over, lyder det fra eksperten, der derfor for begge parters skyld mener, at mændene bør sætte plakaterne til salg, så han og kæresten sammen kan købe ny kunst til væggene.

 

3. De store højttalere

Rigtig mange mænd ejer og elsker et sæt overdimensionerede højttalere. Rigtig mange kærester ærgrer sig til gengæld over dem, mener Jakob Olrik.

- Som mand bør du skille dig af med højttalerne. De lyder ikke bedre end de små - det argument holder ikke længere. De er grimme, de er store, og så ligner de to store altere inde i stuen, siger han.

 

4. Samlingen

Mænd har en tendens til at samle på et eller andet. Ifølge Olrik ofte noget, som deres kvinder hader.

- Samlinger har det med at ligge og samle støv, og er der noget, kvinder ikke kan lide, så er det støv. Dertil er det bare ikke sexet med samlinger. Det er noget nørdet halløj, siger terapeuten til DBA Guide.

Foto: DBA Guide
Foto: DBA Guide
 

5. CD-samlingen

Helt specifikt er CD-samlingen en af den slags samlinger, som skal ud af hjemmet, hvis man spørger Jakob Olrik.

- Det er kikset at have en CD-samling i dag. Virkelig pinligt. Sådan en samling skal bare ud, siger han.

Har du det her Lego derhjemme? Så kan du score kassen.

121 kommentarer
Vis kommentarer