Endelig kan du være helt ærlig på din datingprofil

2somhed.dk er dating uden tabu for de ensomme og de uperfekte

Gennem ærlighed nedbryder vi også tabuer og fordomme. På 2somhed accepterer vi forskelligheder, ømtålelige sider og udseende. lyder det ffa folkene bag 2somhed.dk.
Gennem ærlighed nedbryder vi også tabuer og fordomme. På 2somhed accepterer vi forskelligheder, ømtålelige sider og udseende. lyder det ffa folkene bag 2somhed.dk.

Overflade. Selviscenesættelse. Selvfier. Og datingprofiler, hvor alle fejl og mangler, de små særheder og den store ensomhed er photoshoppet væk.

Det skal der laves om på, mener folkene bag den nye datingside 2somhed.dk.

Selv om den slår sig op på tabufri dating, har den intet med kinky sex at gøre. Tabuet, det drejer sig om her, er ensomhed, som psykiske og fysiske 'svagheder' kan medføre:

- 2somhed er meget mere end en datingside. Gennem ærlighed nedbryder vi også tabuer og fordomme. På 2somhed accepterer vi forskelligheder, ømtålelige sider og udseende. Sammen øger vi selvværdet og lader os ikke identificere ud fra en stigmatisering. Vi skaber et rum for dem, der ønsker at elske andre og blive elsket for dem de er, siger projektchef Isabel Vittrup-Pallier i en pressemeddelelse.

Og samme årsag giver man ikke likes, men derimod kærlighedskarma, ligesom diagnoser, lidelser og sårbarheder fremhæves på profiler på 2somhed.dk, som non-profit organisationen Livsnettet står bag.

Kundegrundlaget er stort: Antallet af psykiske diagnoser som angst og depression er eksploderet, og ensomhed er en folkelidelse:

- Ensomhed er en tikkende bombe under det danske velfærdssamfund. Over en kvart million af befolkningen lever ufrivilligt alene. Det kan skyldes, at vi ikke føler, at de lever op til illusionen om, hvordan den perfekte partner. Samtidig er mange bange for at date en person, der er psykisk sårbar, mangler et bryst, en fod eller ikke lige passer ind glansbilledet, forklarer Isabel Vittrup.

Alle, der har snuset til netdating, kan i hvert fald konstatere, at det hører til sjældenhederne, at daterne skriver, hvor svært livet også kan være. Umiddelbart har folk liv så fantastiske, at man kan undre sig over, at de overhovedet 

Se også: Dating og swingersex for handicappede

Se også: 'Jeg smider benet, når jeg knalder'

Se også: Dating: Vi dater helst os selv

19 kommentarer
Vis kommentarer