Fire ting han synes er vildt irriterende men aldrig tør fortælle dig

De fleste mænd kan nok kende sig selv i nr. 4

Foto: shutterstock.
Foto: shutterstock.

De fleste kærestepar har ting ved hinanden, som hver især kan drive dem til vanvid.

Det kan være de sure sokker, der aldrig bliver smidt i vasketøjskurven, at det altid er dig, der skal gøre rent eller at der er aldrig er mad på bordet, når du kommer træt hjem fra arbejdet.

I tilfælde som disse er der to muligheder: Du kan tage skænderiet med kæresten eller blot glemme alt om det i en fart i et forsøg på at redde den gode stemning.

Keith Dent, der er coach og hjælper kærestepar med problemer i deres forhold, mener, at mænd typisk vælger den nemme løsning - nemlig at fortie og dermed undgå problemer. På underholdningssitet Your Tango har han samlet fire ting, som mænd - ifølge ham - ofte synes er irriterende ved deres kærester, men som de ikke tør at fortælle dem.

1. Så gør det dog selv
Du beder ham om noget så kedeligt som at lave mad eller at rede sengen. Ting, som ingen synes er sjove, men som bare skal overståes. Han overvejer at foreslå, at du selv kan gøre det, men for at undgå konflikten, hører han, hvad du siger og makker ret.

2. Tror du, jeg er dum?
De fleste kvinder gør det - stiller kæresten et spørgsmål, hvor de allerede kender svaret. 'Har du husket at gøre det, som jeg bad dig om?'. Ifølge Keith Dent har manden oftest lyst til at komme med et kækt svar, men holder det inde og svarer pænt på spørgsmålet.

3. Hvorfor har du købt nyt tøj?
Hvis du hver uge kommer hjem med fyldte shopping-poser eller fortæller om alle de gode køb, du har gjort på diverse internet-sider, kan du med stor sandsynlighed regne med, at din kæreste tænker, at du umuligt har brug for mere tøj.

4. Kan vi ikke bare have sex?
Du snakker og fortæller vidt og bredt om, hvad du har lavet i dag. Han lytter og lader, som om han er interesseret, fordi han elsker dig og ved, hvor meget det betyder for dig. Men i virkeligheden tænker de fleste mænd ofte i sådan en situation , om I ikke bare kan have sex.

Læs også om de fem grunde til, at irriterende kærester er de bedste kærester.