Flirtende fræk: Så friske er vi på mobilen

Men der er forskel på kønnene...

Foto: shutterstock.com)
Foto: shutterstock.com)

Tiktik: Hvad har du på?

'Nåda, det var en smålummer sms, han lige sendte der,' tænker hun måske.

Men sådan opfatter afsenderen den måske ikke selv.

Danske singler er ikke bange for at flirte og være frække over mobilen, viser nye tal fra en større europæisk undersøgelse, LoveGeist, bestilt af match.com. Men de to køn er måske ikke helt enige om, hvad er frækt:

Som du kan se overfor, mener kvinderne, at de har modtaget flere frække beskeder end mænd tror, de har sendt. Og mænd føler, de har fået færre uartige sms'er, end kvinder synes, de har afsendt.

Når de danske singler griber telefonen, så er 68 procent klar til at sætte gang i samtalen med flirtende beskeder. Danskerne har ingen problemer med at sende både kinky smileys, frække tilbud, sexede fantasier og billeder til deres dates.

- Mænd skal ofte arbejde lidt hårdere på sms-skriveriet for at vække en kvindes interesse end omvendt. Heldigvis opfatter kvinder nogle gange mænds beskeder mere flirtende og indbydende, end mændene selv gør. De bruger mere tid på at afkode beskeder fra deres date. Match.com’s undersøgelse bekræfter, at kvinderne modtager langt flere frække tilbud og beskeder end mændene føler, de har sendt, Jacob de Lichtenberg, datingekspert og forfatter til bogen Datingens Psykologi, i en pressemeddelsese.

Danskerne er også mere villige til at skrive frække sms'er end at skrive om følelser, fremgår det:

- Hvor flertallet af europæiske singler (58 procent) foretrækker at sige svære ting over sms, så vil 67 procent af danskerne helst tage de svære samtaler ansigt til ansigt. Vi er mere direkte, men når det kommer til flirten, så anvender vi gerne mobilen, apps osv.  forklarer Jacob de Lichtenberg.

De danske singler på match.com har udpeget, hvilke beskeder der virker og hvilke der sætter flirten på standby. Ud fra de svar har kvinder generelt nemmere ved at tænde mænd med de frække ord end omvendt:

 

LoveGeist er en årlig, europæisk undersøgelse om singler og dating. Undersøgelsen er gennemført af TNS på vegne af Match.com fra oktober 2014 til januar 2015. 9.258 singler i alderen 18 til 65 i syv europæiske lande (Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Holland, England og Danmark) har deltaget i undersøgelsen. 1.001 af de deltagende singler er fra Danmark.

 Det lyver vi om på 1. date

Syv ting du skal vide, hvis du vil date en mor eller far