Gå på sexkur mellem jul og nytår

Frække julegave-æsker til parret

-- HEROVER VISER SEXBLOGGER DE BEDSTE GAVER TIL PARRET --

Forær din partner en paræske med sexlegetøj i julegave, og gå så sammen på en sikkert tiltrængt sexkur mellem jul og nytår.

Mange par glemmer intimiteten i den travle julemåned, men kan med en sex-inspirerende fælles julegave hurtigt finde tilbage på sporet igen, mener sexlegetøjsekspert JoanB. Hun kommer med tre gode bud på at kickstarte sexkuren.

- Om man vil det eller ej, så ender december måned næsten altid med at være vildt stressende - oven i julefrokosterne og al familiehyggen. Og på den konto har intimiteten i parforholdet det med at blive godt og grundigt nedprioriteret.

Sexshops melder om et stigende antal danskere, som vælger at forære hinanden en fræk julegave, der ikke nødvendigvis kommer med ind under juletræet. En anden mulighed for at kickstarte og booste sexlivet, kan også være at sørge for en fræk ‘fra os til os gaveæske', så dagene imellem jul og nytår bliver lidt mere sexede end ellers, mener bloggeren.

- En decideret sexkur, hvor man sørger for at sætte tid at til at hygge på daglig basis, er også en super effektiv måde at komme op i omdrejninger på igen. Og kommer man ikke i sving imellem jul og nytår, så er sexkuren da kun en super fin måde at begynde det nye år på, synes jeg.

Screenshot Kys & kærlighed - 14. dec. 2018 - kl. 22:20 God jul og godt nyt orgasme-år

Turn her on boksen
‘Turn Her On’ boksen er en erotisk gavepakke til par med tilhørende guide til, hvordan man bør benytte de enkelte produkter samt mulighederne for at benytte sexlegetøjet på kryds og tværs af hinanden.

- Vi taler om en boks, hvor fokus helt klart er på at glæde og tilfredsstille hende, som jo også ret klart fremgår af boksens navn. Men da erotik og sex som bekendt ikke er en envejsforestilling, så skal indholdet af denne frække gaveboks - herunder blandt andet et blindfold, silkehåndjern og bullet vibrator - nok også få ham i stødet, er jeg ikke et sekund i tvivl om.

- Og når man først har fået en kassefuld af krydderi på sexlivet og en god undskyldning for at komme ud over stepperne med det seksuelle igen, så plejer tingene som regel jo helt automatisk at give sig selv.

Læs test af Turn Her On her.

Plejeserie til pleje af sexlivet
Ikke alle er til dildoer, vibratorer, masturbatorer og penisringe, men der findes altså også andre og mere flydende alternativer, der kan krydre det fælles sexliv.

Som fx serien af erotiske lege- og plejeprodukter fra danske Kaerlig.

- Kaerlig-kassen består af massageolie, glidecreme, orgasme-gel og intimskum, der på alle måder indbyder til, at man smider alt tøjet og hygger godt og grundigt om hinanden. Og så er lege-pleje-serien både økologisk og Svanemærket.

Læs test af Kaerlig-kassen her.

Romantik krydret med bondage og blindfold
Når man investerer i en af disse bokse med sexlegetøj, der som regel også har et tema, så får man næsten altid rigtig meget for sine penge, mener bloggeren, der har en tredje anbefaling:

- Her har vi at gøre med en højrød og romantisk juleæske fra det kendte svenske sexlegetøjsbrand Lelo - og æsken hedder Open Secret, der både indeholder en lækker vibrator og produkter til bondageleg. Og det hele er holdt i romantiske rosenrøde farver, der i hvert fald tiltaler størsteparten af os kvinder.

- Og er der noget, der kan føre til sex, så er det at være en smule romantisk, mener sexlegetøjsekspert JoanB.

Se test af Open Secret her.

Andre bokse
Mathilde Mackowski fra Skandinaniens største sexshop, sinful.dk, oplyser overfor Ekstra Bladet, at deres egne tematiserede begynderbokse går rigtigt godt op til jul. Også Mathildes hjemmedesignede rabbit-vibrabor Rive kommer i år til at ligge under juletræet til mange kvinder, ligesom klitoris-stimulatoren Womanizer Premium sælger flot:

- Når det kommer til overraskelser og forkælelses-produkter så som blomster, smykker, chokolade og sexlegetøj, så har vi en lang tradition for, at det er manden, der forkæler kvinden.

Christoffer Herrild fra shoppen winkwink.dk har det seneste år haft stor succes med en lidt anden form for kasse. Han kalder den L’Amour-box, og der er grundliggende set en abonnementsordning på sexlegetøj: For 199 kroner får man hveranden måned tilsendt pakke med godter.

Her finder man bla. vibratorer, olier, cremer og lingeri, og samtidig og bliver løbende introduceret til forskellige temaer, og det har angiveligt være en succes:

- Der er ingen tvivl om, at den øget fokus på sexlegetøj i medierne og Fifty Shades de seneste fire år har været med til at rykke nogle grænser og nedbryde tabuer. Derfor har danskerne taget enormt godt i mod det og det er vi super glade for, fortæller Herrild i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at især unge i 20erne findes boxen spændende:

Hele 68 procent af medlemmerne er mellem 20 og 30 år, og de fleste vælger boksen, fordi de søger lidt ekstra inspiration med deres partner.

6 kommentarer
Vis kommentarer