Annonce:
Annonce:

Går i seng med fire kvinder hver nat - og har en kone ved siden af

Australsk playboy afslører, at det er hårdt at have så meget sex

Annonce:
Følg Sex & Samliv

- Jeg har i gennemsnit sex med fire kvinder hver nat, så det er ikke meget, jeg får sovet...

Sådan siger Travers Beynon, også kaldet Candyman, i et interview i magasinet Ocean, der tegner et portræt en player, en playboy, en instagramstjerne, en moderne Hugh Hefner, som angiveligt lever drengerøvsdrømmen to the max.

Beynon, der er arving af et tobaksimperium, ejer af festpalæet Candyshop Mansion og gift med Taesha, erkender, at det er et hårdt arbejde at være sexatlet med så mange kvinder hver nat:

- Jeg får ikke meget søvn - jeg tror, jeg finder på en ny stilling hver uge. Tiden i soveværelset handler ikke om mig. Det er for at stimulere kvinderne. At være god i sengen handler ikke dig selv.

Angiveligt har Taesha, som han mødte i 2009, ikke noget problem med Beynons mange kvindebekendtskaber:

Annonce:

- Der har altid været andre kvinder. Engang imellem bor de her kun i et par uger, hvorefter de rykker videre. Se på de sociale medier, der er masser af kvinder, der kaster sig over ham. Det gør mig ikke noget. Jeg er gift med ham. Han har mange kærester, men kun en hustru.

Beynon og Teasha samt parrets to børn og to børn fra hans tidligere ægteskab, bor på The Candyshop Mansion, der minder om Playbon Mansion - sex og vilde fester, hvorfra der hyppigt deles fotos sociale medier - som den lille snas over artiklen, der har fået over 120.000 visninger:

44-årige Travis Beynon har både haft en meget kort karriere som professionel football-spiller og en lidt længere som model.

Ja, du synes, det er et overfladisk og tåbeligt liv, men inderst er måske lidt misundelig og drømmer om the life in the fast lane med booties og bobler så langt øjet og hænderne rækker?

Annonce:

Så har vi en god nyhed: Du kan nemlig få lov at prøve festlivet af på Candyshop Mansion. Du skal blot ansøge på hjemmesiden, hvor du skal fortælle hvorfor lige netop du skal lukkes ind i de hellige festhaller. Som i videoen ser ud til at være underholdende på den der MTV/Sunny Beach/vodka&redbull-agtige måde, hvor kvinde er duller i bikini og tusser, teknoen høj og mænd mest statister.

Scorekongens datingråd

Scorekonger: Lykken er IKKE at knalde mange kvinder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: