Generte Vera leder efter ’mystisk’ fyr fra lufthavnen: Kender du ham?

Vera var for genert til at bede om sin potentielle drømmefyrs navn og nummer. Nu tager hendes veninder sagen i egen hånd

Tyske Vera Fedderson, der bor i Dublin, mødte en fyr i flyety fra London. Nu forsøger hendes veninder at spore ham. Foto: Privat
Tyske Vera Fedderson, der bor i Dublin, mødte en fyr i flyety fra London. Nu forsøger hendes veninder at spore ham. Foto: Privat

Tirsdag formiddag den tredje januar mødtes to blik i et fly fra London til Dublin. Det ene sæt øjne tilhørte Vera Fedderson, og nu har hun fortrudt, at hun ikke gjorde mere ved det, da hun tydeligt klikkede med en sød fyr ombord på flyet. Det skriver Irish Mirror.

Derfor har Veras veninder nu besluttet sig for at lege Amor og forsøge at finde frem til den mystiske mand fra Ryanair-flyet FR2371, efter hun fortalte dem historien om deres møde.

Vera er fra Tyskland, men bor i Dublin i Irland. Tirsdag den 3. januar var hun på vej hjem efter at have besøgt en veninde i London over nytåret. På flyet fik hun flere gange øjenkontakt med en mand, men det var først ved paskontrollen, at hun faldt i snak med ham.

- Vera skulle hente sin taske fra bagagebåndet, og han sagde, at hans venner ventede på at hente ham. Og det var dét, siger Veras veninde Leonnie til det irske medie.

- Han tøvede lidt, da Vera sagde, hun først skulle hente sin taske, og han sagde ’oh okay’, og så sagde hun, hav en god tur.

De eneste detaljer, Vera fik ud af samtalen med den mystiske mand, er, at han er britisk, bor i London, og at han skulle besøge nogle venner i Dublin i et par dage.

Hun husker ham som mørkeblond og omkring 180 centimeter høj. Den 3. januar var han iført en hvid trøje og en grå jakke, og han bar på en lædertaske.

At dømme ud fra efterlysningen på Veras veninde Megan Reillys profil, er den mystiske brite endnu ikke blevet fundet.

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere