Giv sexfordomme fingeren

Kampagne har til formål at fjerne seksuel stigmatisering overfor minoriteter

Kampagnen bonner helt vildt ud på diversitet og inklusion og seksualpolitisk korrekthed. Næsten alle minoriteter er med. Foto: hotoctopuss.com
Kampagnen bonner helt vildt ud på diversitet og inklusion og seksualpolitisk korrekthed. Næsten alle minoriteter er med. Foto: hotoctopuss.com
Følg Sex & Samliv

-- Advarsel - denne artikel er fuld af fuckfingre --

Fuck fordomme.

Det er budskabet i en ny international kampagne, Show Stigma the Finger, der handler om at nedbryde seksuel stigmatisering omkring emner som sygdom, alder og handicap.

Seks helt almindeligt ualmindelige kvinder går forrest i kampagnen, som er søsat af Hot Octopuss, der producerer sexlegetøj.

Og dermed er vi henne ved #showstigmathefinger’s andet formål: At sælge en hel masse eksemplarer af den nye fingervibrator DiGit.

Helt efter bogen er outdoor-reklamen ikke blevet tilladt i New York, bortset fra et enkelt sted, og håbet er, at sympatisører vil hashtagge livligt på sociale medier.

Og det er da i nogen grad også lykkedes. Flere tykke, biseksuelle, handicappede, transpersoner og psykisk og fysisk syge giver fingeren på twitter:

Kyla Lords er ukonventionel og viser i stedet, hvor man stikke fingeren hen.

Kvinder i onani-udfordring

For gammel
De seks kvinder, som blev castet ud af flere hundrede, smider tøjet og giver fingeren til fordomme, de selv har oplevet.

Foto: Hotoctopuss.com
Foto: Hotoctopuss.com
 

Lori er 55 og oplever, at hun anses som for gammel til både sex og dating, Raj er mørkhudet inder og oplever racisme i et indisk samfund, hvor lys hud anses som finere, Mary er handicappet og oplever, at man ikke tror, at handicappede kan dyrke og har lyst til sex.

Sophia har bulimi og anoreksi, er bipolar og biseksuel og oplever, at ingen tiltror hende seksualitet, Emelle er lebisk og oplever, at folk mener, hun bare ikke har mødt den rigtige mand, og Victoria er transkønnet person fra Filippinerne, der oplever manglende accept af hende som seksuelt væsen.

Sexforskere: Vi bliver også set ned på

Medstifter af Hot Octopuss Julia Margo er oppe på den helt store klinge, når hun fortæller om kampagnen:

- Der har aldrig tidligere været en kampagne, der så frækt og skamløst afslører de seksuelle fordomme, som kvinder møder hver dag. Samtidig er vi stolte over at kunne afsløre vores hidtil mest spændende legetøj, som afspejler vores aktivisters kompromisløshed. Vi mener, at sexlegetøj er endnu en måde, hvormed vi kan nedbryde de sociale normer, som står i vejen for et sundt og godt sexliv.

Det er alligevel ikke så lidt for en lille fingervibrator - uanset hvor kraftige vibrationerne måtte være. Den kan bruges solo og til fælles leg, når klitoris (og andre erogene zoner) kræver lidt ekstra opmærksomhed. 10 procent af overskuddet af salget går til diverse menneskerettighedsorganisationer.

Dansk
Hot Octopuss’ første stykke legetøj, Pulse, var inspireret af dansk forskning. Ved hjælp af Pulses særligt dybe vibrationer kan også impotente mænd få udløsning. Men den er målrettet alle mænd.

Herunder forklarer Sexperterne, hvad Pulse kan:

Sexlegetøj er barnligt

Onaniboks
I 2016 stod Hot Octopuss bag en anden kampagne i New York, der handlede om at gøre op med tabuer omkring onani. De havde opstillet en lille onaniboks, GuyFi, en let ombygget telefonboks, hvor man kunne tage en hurtig spiller. Det var selvfølgelig et marketingsstunt, og det fik global omtale, der medførte et indslag i det klassiske comedy-program Saturday Night Live.

Boksen mødte selvfølgelig en hel del forargelse som denne fra en ret vredladen kvinde:

‘Jeg kan love, at jeg ikke vil købe noget fra et firma, der tror, at mænd uden selvkontrol har brug for at chikanere kvinder og børn yderligere på gaden ved at bruge en ONANIBOKS. Hvor latterligt er det lige? Jeg vil ikke gå forbi med mine piger og blive nødt til at forklare dem, hvad dette er, eller hvorfor en laset hjemløs stønner og grynter i et forpulet boks'.

Anerkendt feministisk forfatter-ikon: Strip kan sagtens være feministisk

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU