God jul og godt nyt orgasme-år

Tre frække julegaver til kvinder

-- Video over artiklen: De frække gaver til kvinden --

Sexlegetøjsekspert JoanB kommer her med tre gode julegavebud på den orgasme-fremkaldende klitorisvibrator til hende, der skal gå 2019 i møde med det helt rigtige og samtidig smukke stykke O-værktøj i natbordsskuffen:

- Man skal aldrig gå ned på udstyr, hedder det sig ofte blandt mænd. Det samme gør vi kvinder heller ikke, altså ønsker at gå ned på værktøjet. Heller ikke når det kommer til at få fingre i den helt rigtige klitorisvibrator, der i dag fås i utallige versioner, og hvor nogle af produkterne naturligvis er bedre og mere effektive end andre.

- Derfor har jeg i år fundet frem til tre rigtig gode bud på den ekstra effektive og lækre klitorisvibrator, man passende kan give sin kvinde i julegave. En fræk julegave, der ikke kun vil komme hende til glæde og gavn. For er hun først blevet varmet op med en orgasme eller to, så er hun som regel klar på meget mere af samme skuffe - og gerne sammen med dig, siger sexlegetøjsekspert JoanB.

Smuk og super effektiv
- For det første så skal vibratoren være effektiv i brug. For det andet må designet også godt være enkelt og smukt. Sådan har jeg det helt personligt - og det samme gælder for rigtig mange andre kvinder. Derfor er det meget svært at komme uden om en en de mest effektive og samtidig mest skånsomme klitoris-stimulatorer på markedet.

Nemlig Womanizer, der for kort tid siden kom på markedet med den lille og rejse-venlige Liberty-model, der samtidig har et lækkert og helseagtigt design. - - Forærer man kæresten en sådan størrelse i julegave, så står den helt automatisk på masser af orgasmer til hende i løbet af det nye år, siger JoanB.

Læs test her

Farverig tysk knaldperle
Bloggeren julegaveforslag nummer to fra ham til hende er lige så stilet og lækker i designet som førstnævnte Liberty - det er udviklet af sexlegetøjsproducenten Fun Factory i Bremen. De er verden over kendt for sine ofte meget farverige og kvinde- og parmindede produkter.

- Laya Spot, som denne klitorisvibrator hedder, er lidt af en tysk knaldperle - og hvor begge ender af vibratoren kan benyttes. Vibratoren har desuden er lækker bøjet form, der ikke kun ligger godt i hånden på både hende og ham. Ofte er det nemlig kun ekstra givende for hende, hvis hun undervejs i projekt forløsning får en hjælpende hånd, hvis muligt.

Formen på Laya Spot gør desuden, at man kan lægge den ned på kønslæberne, hvor den så putter sig lige så fint rundt om læberne, forklarer JoanB:

- Grunden til, at jeg bruger udtrykket knaldperle, handler naturligvis om, at vibratoren her er udstyret med ekstra kraftige og effektive vibrationer, der kan gøre O-tricket for langt de fleste af os kvinder.

Læs test af Laya Spot her

Foto: Shutterstock Sex & samliv - 9. feb. 2018 - kl. 22:23 Unge danskere vilde med sexlegetøj

Taskevenlige danske Chloe
Sextesterens tredje anbefaling er et dansk udviklet produkt, som også Joans veninde Mill elsker:

- Selv har jeg allerede haft min Chloe klitoris-vibrator med alle mulige steder – når jeg fx har været i byen, i bilen - og ja, når jeg har været ude hos ham, jeg for tiden dater. Chloe er bare helt perfekt i størrelsen - altså ikke for stor.

- Og så er der jo også designet, der bare er super flot, synes jeg. Så denne her klitorisvibrator kan man altså sagtens tillade at vise frem til fx veninderne,’ skriver Mill blandt andet i sin anmeldelse af den danske orgasmefremkalder.

- Og jeg kan kun bakke hende 100 procent op, siger JoanB. 

Læs test af Chloe her

Se også: Modne Miss Robinson: Sådan bruger vi sexlegetøj

Shop
Mik Oddershede fra den den danske sexhop belugi.dk fortæller, at de allerede kan mærke juleindkøb:

- Der er ingen tvivl om, at produkter fra Fifty Shades of Grey er vores topseller i år. Jeg vil tro, at vi har solgt dobbelt så mange Fifty Shades of Grey produkter i år i forhold til sidste år. Men også de nye produkter fra Satisfyer ligger der rigtig mange af under juletræet eller under hovedpuden i år.

Satisfyer er konkurrencen til Womanizer, som sexbloggeren nævne tidligere. De har det tilfælles at de stimulerer klitoris med trykbølger og ikke vibrationer.

- Vi kan se, at mænd typisk køber en lækker vibrator til deres partner, hvorimod kvinderne typisk køber et parprodukt. Men vi ser også, at kvinderne køber gaveæsker med et bestemt tema, f.eks. blid dominans og så en del frækt lingeri, så måske er beregnet til at blive pakket ud sidst på aftenen den 24. december.

- Alt i alt kan vi konstatere at julesalget indtil videre har været forrygende og vi pakker gaver som aldrig før. Så mon ikke der er mange, der bliver overrasket over deres julegave eller ekstra julegave i år, siger shopejer Mik Oddershede.

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere