Gør din jul mere sexet med disse frække kalendere

Julekalendere gør de voksnes højtid mindre stresset

Her er årets frække kalendere.

-- Over artiklen præsenterer legetøjstesteren de sexede julekalendere --

Julekalendere er absolut ikke, hvad der har været. I de gode gamle dage var der kun U-landskalenderen for børn. Nu har enhver sexshop med respekt for sig selv og juletraditionerne også en julekalender. De er så mest for voksne, der stadig synes, det er sjovt at lege.

Den danske sexlegetøjsekspert og -blogger JoanB har testet og anmeldt seks af de mest populære, frække julekalendere til par. Med vinderkalenderen varer den frække jul som minimum til påske - og kan lægge en solid grund til en sexkur for parret, der ønsker at booste det fælles sexliv i 2019, ifølge testeren.

- Hvis man som par med jævne mellemrum bruger sexlegetøj eller hvis man meget gerne vil igang med det, men ikke rigtig ved, hvordan man skal få prikket hul på bylden, så er december et velvalgt tidspunkt at anskaffe sig erotiske produkter til at booste og krydre sexlivet. 

Dansk par: Masser af sex har gjort os nyforelskede

For ifølge bloggeren er julemåneden den tid på året, hvor vi paradoksalt nok har det med at nedprioritere intimitet med partneren til fordel for alt muligt andet:

- Forkæler man sig selv og partneren med en af de frække julekalendere, så er der erotisk voksenhygge at se frem til på daglig basis. Særligt hvis man måske først åbner dagens låge, når ungerne ud på aftenen er blevet lagt.

- Desuden får man lynhurtigt, som dagene frem imod juleaften går, helt automatisk skrabet en pæn samling af meget forskellige stykker sexlegetøj og andre erotiske produkter sammen, der bruges solo og på kryds og tværs af hinanden. Og så kan det nemt komme til at stå på fræk voksenjul helt frem til påske.

Læs hele testen her.

Noget for enhver lyst og sexsmag
- Jeg kan kun finde plusser ved årets testvinder. Langt de fleste af produkterne gemt bag kalenderens 24 låger er nemlig dansk kvalitet, og der er mange typer af sexlegetøj til både ham, hende og helt specifikt parbrug.

I vinder-kalenderen er der blandt andet produkter til vaginalt og analt brug, til stimulation af klitoris, G-punktet og fx også mandens prostata. Samt meget, meget mere - herunder også sexlegetøj til fx mere blide BDSM-lege og sanselege. Hvilket alt i alt giver parret god mulighed for at lege og eksperimentere og måske prøve helt nye grænser af. 

- Da det trods alt handler om julekalendere, så ønsker jeg dog hverken i testen eller her at løfte sløret for mere specifikke stykker sexlegetøj, de anmeldte julekalenderne indeholder. Men bag en af lågerne i vinder-kalenderen, der er en såkaldt deluxe-udgave, gemmer sig fx et super populært produkt, der koster mere end hele kalenderen til sammen gør. Så også rent økonomisk - hvilket gælder for alle de frække julekalendere i testen - får man seriøst rigtig meget og lækkert sexlegetøj for sine penge, siger bloggeren.

Hun mener, at det under alle omstændigheder det her en gylden mulighed for at forkæle sit sex- og kærlighedsliv med en række helt nye og måske også overraskende og grænsesøgende input, der kan åbne døre ind til helt nye former for sexoplevelser sammen:

- Det kun da kan gøre julen og starten på det kommende nye år endnu bedre.

På tv
I disse dage kan du se støde på en tv-reklame for en af de testede julekalendere. Det er Skandinaviens største sexshop sinful.dk, der går all in på samtlige kommercielle tv-kanaler i landet.

Mathilde Mackowski fra sinful.dk, der lige for fjerde gang er blevet tildelt Børsens Gazelle-pris, fordi de er vokset kraftigt, fortæller, at de håber at sælge flere end 20.000 eksemplarer af kalenderen:

- Lige nu går salget af vores julekalender stærkt - så stærkt, at vi frygter, at der er udsolgt før tid, som er et par dage før 1. december.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?