Gør første knald til supersex i ti lette trin

Prøv dette, og så vil jeres første erotiske møde blive knap så akavet

Uanset om du er 16, 26 eller 46 år, så kan det første knald med en ny partner være en smule intimiderende – for du vil gerne have en god oplevelse og gøre et godt indtryk, men omstændighederne er imod jer:

I kender ikke rigtigt hinanden, hverken seksuelt, kropsligt eller mentalt, I er måske en smule fulde, og distraherende tanker som 'synes han nu også, jeg er lækker nok, og har jeg husket at gøre toilettet rent,' kan forstyrre legen.

Men heldigvis er der folk, der har gjort det til en levevej at fortælle dig og andre, hvordan man dyrker sex på en hensigtsmæssig og uproblematisk måde, så både dig og din partner får bedre erotiske oplevelser og efterfølgende kan vælte om med et saligt smil og en fornemmelse af at 'det gik sgu meget godt – det vil jeg gerne igen.'

Tracy Cox leverer på dailymail.co.uk en række gode råd til kvinden, der skal have sex første gang med en ny partner. Mænd må gerne læse med – måske kan de endda blive inspireret.

1. Vent

Vent, til du er klar. Nej, det er ikke kun et bekymret råd fra moderen til en nysgerrig collegepige i en amerikanske ungdomsfilm om - uanset hvor gammel du er, og hvilket køn du har, behøver du ikke gøre det ASAP.

Der er skam heller ikke noget galt i at gøre det på toilettet på baren, hvor I lige har mødt hinanden - men hvis man er typen, der skal have hjertet med i legen, så tag det bare med ro: Det bliver helt sikket mindre akavet, hvis I kan andet end hinandens fornavne.

2. Vælg stedet

En god førstegangsoplevelse kræver trygge rammer for nogle mennesker. Er du en af dem, så sørg for, at det sker hos dig, hvor du er i kontrol, og hvor du ved, der er rene lagner, kondomer og måske endda lidt smooth jazz på Spotify. Det betyder, at du også kan styre, om de vil have sex i mørke, i stearinlysets skær eller for fulde spotlights.

3: Lingeri

Ja, det der lækre lingeri, som du virkelig føler dig sexet i, er som skabt til denne særlige lejlighed. Meget få mænd vil tænke 'sikke dog en billig tøjte,' når de opdager, at du er pakket ind i bløde gevandter, der smyger sig til din krop på de helt afgørende steder (og hvis han gør, er han jo ikke værd at samle på alligevel).

Så gør selve valget af dit undertøj til en del af et laaangt forspil med dig selv - og husk: Lad det blive på, til han piller det af. Mænd kan godt lide at pakke gaver op.

Skulle det vise sig, at den første gang sker spontant, og at du derfor af uklare årsager har dine mest usexede trusser på, flår du dem bare selv af – så får du også vist, at du er klar til ham.

4: Nervøs

Du kan være ret sikker på, han er mindst lige så nervøs som dig. Måske er det første gang med en ny partner efter en skilsmisse, måske er du ung og uerfaren. En af de bedste måder at takle det på er ved at italesætte det.

Du siger simpelthen, at du er lidt nervøs og usikker. Det tager noget af presset fra jer begge, og I kan så også begge to grine lidt af det. 

5. Forspil

Førstegangssex kan føles som noget, der skal overstås. Men prøv alligevel at nyde et langt forspil med kys og kærtegn, hvor I tuner ind på hinandens kroppe.

6. Oralsex

Godt så. I gør det så. I har fumlet tøjet af hinanden, du er nogenlunde fugtig, og han er tilnærmelsesvis erigeret. Og i stedet for at vente på at tage initiativet, så begiver du dig sydpå og giver ham et blæs, han vil kunne huske. (Vil du vide, hvordan man gør det, så se denne video.

Tag dig god tid, nus, kæl, kild, slik og sut mave, inderlår, testikler og pik. Og så gerne lyd på, så han kan høre, du rent faktisk selv kan lide det.

Ved at tage ham i munden viser du initiativ og liderlighed, og at du er villig til og i stand til at både give og modtage. Og hvis han er nogenlunde velopdraget, giver han dig en lignende tur senere.

7. Overgearet

Ja, det er toppen, at du tager initiativ - det kan dog også blive en performance, som både intimiderer ham og begrænser dit eget nærvær. Du behøver ikke vise alle dine tricks i første hug.

Det er dog heller ikke tilrådeligt, at du læner dig helt tilbage og lader dig betjene som en doven søstjerne.

8. Dillersvigt

Ja, så oplevede du det med. Hans pik bliver bare ikke stiv, lige meget hvor meget I hiver og slider i den. Han har fået præstationsangst, og det kan ske for selv de bedste. Sandsynligvis har det meget lidt at gøre med, hvad du gør, og hvor sexet du er.

Her er det vigtigt, at du ikke gør det til et issue eller siger: 'Aij, det har jeg sgu aldrig oplevet før.' Du kan eventuelt bede om at fokusere lidt på dig eller holde en lille pause, hvor fokus ligger på noget andet end hans pik.

Sker der det modsatte - at han fyrer kanonen af med det samme - skal du vide, at præstationsangst også kan komme til udtryk som for tidlig sædafgang.

Igen er rådet: Lad ham ikke vide, at det er et problem for dig. Han er så rigeligt bevidst om sin udfordring på området i forvejen.

Jo større problem du gør det til, jo værre bliver det næste gang. Hvis der bliver en næste gang.

9. Feedback

Nå, men hvis I rent faktisk har sex, så husk at give udtryk for, at du kan lide, hvad der sker. Mænd elsker ros. Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal sige, hvor er du god til dette og hint, mere at du med lyde og bevæger lader ham forstå, at det er dejligt (altså hvis det er dejligt), for så vil han gøre mere af det og mindre af det, du så ikke stønner af. 

Bagefter må man godt grine lidt og tale om, hvor akavet - men dejligt - det var.

Husk: Perfekt førstegangsknald sker kun på film, porno, såvel som romantiske.

Syv regler for engangsknald


Ekstra Bladets sexredaktør har tidligere forfatter denne klumme om regler for engangsknald. Den er mest henvendt til mænd, men kvinder må gerne læse med:


Det sker for unge såvel som ældre. På det lokale provinsdiskotek. Til studenterfester og på brune værtshuse og sorte hipsterbarer, og det sker i den grad på alle versioner af Damhuskroen:

Man møder en person af det foretrukne køn, som man fatter sympati nok for, til at man gider at udveksle kropsvæsker med vedkommende.

Og selv om det sker i et virvar af boblende hormoner, løgn og latin, druk og bristede illusioner, kan man godt bestræbe sig på at opføre sig ordentligt, og selv om det handler om umiddelbar behovstilfredstillelse og mig mig mig, er der et par grundregler, som det anbefales, at man gør sig bekendt med.

De garanterer dig ikke rock 'n' roll-sex med en supermodel, og det sikrer dig ikke mod at blive overbrækket af en gymnasieelev, der er på stoffer - og jomfru.

Men det hjælper dig til at klare de mest sandsynlige situationer.

1. Flyv ikke højere end lemmet kan bære

Vær realistisk: Gå ikke efter luksuslineren. For det første er der lang kø, for det andet vil du - med rette - føle dig grim og kikset sammen dette pragteksemplar. For det tredje bliver du nødt at drikke dig ekstra meget i hegnet for at modvirke dit velbegrundede mindreværd og din lurende præstationsangst. Og så kan du alligevel ikke få den op. Hvorpå du kan forvente, at hun deler historien om dine manglede evner som elsker med alle sine superdulleveninder.

Så find istedet den søde/sjove, der også gider dig, og som rent faktisk får dig til at føle dig attraktiv og som en succes. Hvilket du jo ikke oplever for tit.

2. Dyk ikke for lavt

Det er masser af god sex at hente i den nedre halvdel af segmentet. Men du kan også dykke for lavt og være en bottom feeder. Du risikerer nemlig, at andre og pænere piger opdager, at du bundtrawler, og så gider de ikke at fanges af dig, fordi de føler sig lækrere end dine vanlige ofre.

Du risikerer også at blive mødt af overstrømmende taknemmelighed, klæbrige kærlighedserklæringer og våde hundeøjne. Det kommer der sjældent god sex ud af.

Så find istedet den søde/sjove, der også gider dig, og som rent faktisk får dig til at føle dig attraktiv og som en succes. Hvilket man ikke kan opleve for tit.

3. Dig eller mig?

Ka-ching! Du har scoret. Velfortjent eller ej, så tillykke med det. Men sejren er ikke i hus endnu. Der er flere forhindringer forude. Den første er, hvor I skal knalde.

Her er det sikre kort selvfølgelig hos hende. Hun undgår at finde dine onani-parafinilia (sædpapir, bollerør, glidecreme etc) og opdage, at du kun har cola og pizza-rester køleskabet, og at det eneste, der tilsyneladende fungerer i dit hjem, er fladskærmen og øloplukkeren.

En af fordelene ved at tage hjem til hende er selvfølgelig, at du kan smutte, når det passer dig, gerne med en smart undskyldning, som du har planlagt, så den ikke virker desperat. Med 'jeg skal på arbejde/passe mine niecer/besøge min mor,' antyder du, at du er både voksen og ansvarlig.

Bagdelen ved at komme hjem til hende er, at du risikerer, at A: støde ind i hendes forældre ved morgentoilettet, B: blive overfaldet af hendes lystne katte. C: Ikke finde sengen for bare pyntepuder og/eller bamser.

Og nej, hun tilbyder dig ikke en trekant med sin sambo.

4. Hård sex

Du ved det. Hun ved det. Som udgangspunkt er det et engangsknald. I skal ikke mødes igen. Derfor kan du lige så godt give den max gas. Ingen grund til at holde for meget igen.

Så har du lyst til at tage hende bagfra, så gør det. Har du lyst til at køre den op i hendes forhåbentligt velegnede bagdel, så prøv med en finger eller to først, før du lægger an til noget større.

Husk: Et nej er et nej. Også så sent i forløbet.

At du nu har rullet det meste af dit givetvis begrænsede knaldearsenal ud, giver jer begge en sjovere oplevelse. Så god, at I måske endda får lyst til at gentage det en anden gang.

5. Sæd

Vask din pik. Brug kondom. Lad være med at sige 'who's you're daddy now, bitch'. Kom ikke i hendes hår.

6: Morgenmad

Et par timer senere: Tømmermænd. Bondeanger. For lidt søvn. Og en helt utroligt dårligt smag i munden og en dybfølt selvlede. Sådan har I det begge to.

Der er kun to ting, der kan kurere det. Ro og bacon.

Så hvis du ikke har husket at komme med en af undskyldningerne i punkt tre, så er det god tone at lire den af nu, før den morgenmad, hun tilbyder. Og så skride.

Skulle det alligevel ske, at I er endt hos dig, er det god tone at tilbyde morgenmad. Det viser, at du ikke er helt fortabt på trods af de unævnelige ting, du ville have hende til at gøre tidligere på natten.

Det er også god tone, at hun takker nej og smutter før.

7. Nummer

Måske var det fantastisk, intimt og uhørt interessant. Mere sandsynligt var det gennemsnitligt, kikset, akavet. Lige meget hvad, så bytter man numre.

Andet er uhøfligt og lige som at sige: 'Det var gennemsnitligt, kikset, akavet.'

Og har du så lyst til at se hende igen, sender du en sms kort efter. Men ikke noget med 'Du knalder fantastisk,' for måske havde hun glemt at fortælle dig om sin kæreste. Et kort 'hyggeligt at møde dig' er nok til at vise din interesse uden at afsløre for meget.

HERUNDER SEXPERT-TV FRA ARKIVET: Dette tænker kvinder ved første knald
:

Sex & samliv - 27. dec. 2014 - kl. 20:00 TV: Dette MÅ bare ikke ske på et engangsknald

Se også: Pigernes frækkeste engangsknald

Se også: Fem grunde til at hade engangsknald

Se også: Mændenes frækkeste engangsknald

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen