Annonce:
Annonce:

Han har verdens længste penis - tæt på en halv meter

Den 54-årige mexicanske Roberto ønsker ikke en penis-reducerende operation, så han kan dyrke sex. Han vil meget hellere være manden med den største penis i verden

Se manden med verdens længste penis her. Video: Barcroft
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvad skal man egentlig med en halv meter lang penis, hvis man ikke kan dyrke sex med den. Men det er den 54-årige mexicaner Roberto Esquive Cabrera fuldstændigt lige glad med. Han ønsker på ingen måde at få opereret sin penis mindre, så han kan dyrke sex. Han vil meget hellere kendes som manden med den største penis i verden. Og her taler vi altså om en halv meter i slap tilstand.

Når Robertos penis hænger slapt ned mellem hans ben, når den helt ned til knæene. Det skriver den britiske avis Daily Mail.

Vejede sin penis
Allerede tilbage i 2015 blev Roberto et viralt hit i hele verden, da der blev offentliggjort en video, hvor han vejer sin penis på en vægt i et forsøg på at bevise, at den er vaskeægte.

Annonce:

- Jeg  er berømt, fordi jeg har den længste penis i verden. Jeg er meget glad for min penis. Jeg kender ingen, der har en lige så stor penis som mig, siger den stolte Roberto til Barcroft TV. Hans penis er blevet målt af World Record Academy, der har udstyret ham med et officielt certifikat, der beviser, at han har verdens længste penis.  Cabrera har også forsøgt at blive anerkendt af Guinness World Records, men de nægter at måle hans vedhæng, da de ikke har en kategori for 'verdens længste penis'.

I den medicinske verden bliver Roberto dog rådet til at få reduceret sin penis-størrelse ganske betydeligt.

- Jeg er meget glad for min penis, siger Roberto. Foto: All Over Press
- Jeg er meget glad for min penis, siger Roberto. Foto: All Over Press
 

Lægerne anbefaler en penis-reduktion
Doktor Jesus David Salazar Gonzalez har blandt andet sagt følgende:

- Vi har anbefalet Roberto, at det ville være bedst for ham, hvis han penis blev opereret til normal størrelse, så det ikke gør ondt, når han har samleje, eller hvis han skal have børn.

I den latinske kultur er en stor penis imidlertid et tegn på, at man er rigtig 'macho', og den fornemmelse kan Roberto godt lide.

Annonce:

Hængte vægte på sin penis som teenager
Flere læger har dog for nylig undersøgt Robertos usædvanligt lange penis. Og de har konstateret, at selve hans penis kirtler kun er 18 centimer lang, mens de resterende 30 centimer mest består af forhud og blod-kar. Lægerne har også fået indsigt i, hvordan Roberto egentlig har fået en så lang penis. Og de fandt frem til, at han faktisk siden, han var teenager, har hængt vægte på sin penis for at gøre den længere.

Den usædvanligt lange penis har imidlertid også helbredsmæssige ulemper for Roberto, der ofte har betændelse i urin-røret, fordi det ikke er al hans urin, der formår et komme hele vejen igennem den lange penis.

En penis reduktion kan ikke komme på tale. Foto: All Over Press
En penis reduktion kan ikke komme på tale. Foto: All Over Press
 

Hans penis har sin helt egen pude
Robertos store penis er også lidt til besvær, når han skal sove. Han kan slet ikke sove på maven, og han har vænnet sig til at placere sin penis på dens helt egen pude i løbet af natten, så han kan sove i fred.

Folk har også spurgt Cabrera, om det har været muligt for ham at bruge kondomer:

- Det kan slet ikke lade sig gøre. Min penis er simpelthen for tyk.

Roberto afslører dog, at han mens han levede i USA to gange forsøgte at have samleje med kvinder. Den første kvinde løb skrigende væk, da hun så hans penis. Mens den anden kvinde afbrød samlejet, fordi det var alt for smertefuldt.

 

 

 


.

  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

... Røveri, narko og drabforsøg

Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: