Annonce:
Annonce:

Han har verdens største testikler - ti gange større end normalt

En mystisk sygdom fik denne mands testikler til at vokse til abnorm størrelse, der gjorde det svært for ham at gå

Se manden med verdens største testikler smide bukserne her. Video: Barcroft
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Advarsel: Videoen herover indeholder stærke billeder --

Den 21-årige Forence Owiti Opiyo fra Kenay lider af en 'sygdom', der gør, at hans testikler vokser og vokser og vokser...

Indtil for nylig var han højest sandsynligt indehaver af verdens største nosser, men det fik et Facebook-opslag angiveligt lavet om på.

Det fortæller Barcroft TV.

Det var i 2006, da Forence Owiti Opiyo var ti år, han opdagede en cyste på sine testikler. Det er angiveligt den, som satte gang i vokseværket.

- Det startede som en lille cyste, det føltes som om det kogte (i testiklerne, red.). Pludseligt var den på størrelse med min knytnæve. Den fortsatte bare med at vokse sig større og større, fortæller han til Barcroft TV.

Annonce:

Året efter forsøgte læger at fjerne cysten, men der gik ikke længe, før den unge mand på ny kunne se sine testikler vokse sig ud af proportioner. Selvom han modtog medicin mod det, lod cysten ikke til at lade sig stoppe.

Artiklen fortsætter under billedet...

Forence Owiti Opiyo var indtil for nylig indehaver af det, der nok har været verdens største testikler. Foto: Barcroft TV
Forence Owiti Opiyo var indtil for nylig indehaver af det, der nok har været verdens største testikler. Foto: Barcroft TV
 

Mobning og for små bukser
Det bizarre vokseværk har gennem årene givet Forence Owiti Opiyo et utal af problemer. Lige fra praktiske ting som at finde passende bukser til psykisk usikkerhed på grund af mobning i skolen. Til sidste var den unge mand, som mistede sine forældre som femårig, nødt til at droppe ud af skolen.

Til sidst tilbragte Forence Owiti Opiyo kun tid i hjemmet med sin bedstemor og bror. Bag lukkede døre forsøgte han sig med småjobs, så han kunne spare op til en operation, men der var utroligt langt til mål.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den unge mand har længe haft problemer med at finde bukser, der passede. Foto: Barcroft TV
Den unge mand har længe haft problemer med at finde bukser, der passede. Foto: Barcroft TV

Uventet hjælp
Det var, i hvert tilfælde lige indtil hans nabo, Duncan Otieno, kom ham til undsætning. Naboen tog nogle billeder af den lidende fyr og lagde dem på Facebook, og inden længe væltede reaktionerne ind.

Annonce:

- Jeg tog nogle billeder af ham og lagde dem på Facebook, og pludseligt var de delt overalt på internettet. Efter tre dage blev vi kontaktet af vores 'kvinde af barmhjertighed Ranguma', og så kom en ambulance og hentede ham fra landsbyen, fortæller Duncan Otieno.

Forence Owiti Opiyo blev indlagt på 'Jaramogi Oginga Odinga Teaching and Referral Hospital', og inden der var gået længe, havde han været under kniven.

'Gud elsker ham meget højt'
Heldigvis var operationen en succes. Kirurgen bag, Dr James Obondi, var mere end tilfreds med resultatet:

- Vi reddede nerverne, vi reddede cirkulationen, og vi bragte alting tilbage til den normale størrelse. Jeg tror på, at Forence kommer til at nyde livet som ethvert andet menneske. Om tre måneder vil hans funktioner være normale, og han vil have mulighed for at gøre lige, hvad han vil, fortæller han til Barcroft TV og fortsætter:

- Du ved, når du ser en patient, der heler ordentligt.. Jeg bliver utroligt glad og glad på Forence vegne. Jeg tror, Gud elsker ham meget højt, og at han vil klare sig godt i livet.

Også Forence Owiti Opiyo er glad og tilfreds:

Annonce:

- Jeg ville virkeligt elske at få børn en dag. Det er det, jeg drømmer om. Jeg vil meget gerne vise Gud min taknemmelighed for, at han har helet mig, afslutter han.

Se også manden med verdens største penis - tæt på en halv meter (Video: Barcroft):

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: