Her er de mest højre-swipede på Tinder

No shit, Sherlock: De britiske brugere af dating-appen er begejstrede for unge flotte mænd og kvinder

Stefan er 26 år gammel, model og tv-vært. Han får 20 matches om dagen. Cressida er 23 og arbejder med mode. Hun får seks matches om dagen.
Stefan er 26 år gammel, model og tv-vært. Han får 20 matches om dagen. Cressida er 23 og arbejder med mode. Hun får seks matches om dagen.

En million-milliard mennesker verden over (læs: 50 millioner) søger sex og/eller kærlighed via dating-appen Tinder. Og til ingens overraskelse viser det sig, at de mest populære profiler tilhører yderst attraktive unge mænd og kvinder.

Den britiske udgave af Cosmopolitan har sammen med Tinder fundet de 13 mest højreswipede personer i Storbritannien.

På trods af at fire af de 13 mest populære profiler IKKE har øjenkontakt på billedet, og at de næsten alle ser godt ud, er datingcoachen Jessica Carbino fra Tinder ikke i tvivl om, at øjenkontakt er vejen frem, OG at man ikke behøver at være lækreste steg i ovnen for at få succes:

- Personer, der performer godt på Tinder, er ikke nødvendigvis de fliotteste. Jeg fortæller alle, at de skal inkludere informationer i deres profiler, som er gode at åbne samtale med, lyder det fra Carbino, som fortsætter:

- Det er også 14 procent større sandsynlighed for, at du får et højreswipe, hvis du smiler med tænderne. Du signalerer, at du er varm, venlig og tilgængelig.

Kun fire af de 13 profiler har tandsmil.

Ellers er hendes råd, når der er et match: Stil spørgsmål - det er den bedste måde at få gang i en samtale,

Se de mest populære tinder-profiler her

Se også: Kvinde finder sin utro mands Tinder-profil: Se hendes geniale hævn

Se også: Forskning: Mænd vil have faste, mellemstore bryster

Se også: Derfor virker Tinder så godt

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere