Her er de største turn-offs i sengen

Kan du finde dine på listen?

Sådan tackler du kærestens dårlige ånde.

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Dårlig ånde og andre turn-offs - det kan du gøre --

Vi er alle sammen forskellige i sengen, når vi taler om, hvad der tænder. Og hvad der tænder af. Men når emnet seksuelle turn-offs, er der en bred vifte af ting, som de fleste er nogenlunde enige om.

Sexterapeuten Tracy Cox har udarbejdet en liste, som vi har botaniseret i herunder. I prioriteret rækkefølge med de værste/mest udbredte øverst.

Dårlig ånde
Ja, en klassiker, som går på tværs af køn og alder og seksuelle præferencer, idet meget få tænder på decideret dårlig ånde, mens de langt de fleste synes, det er væmmeligt, når partneren åbenbart har spist en rådden hund. Det kan også bare være hvidløg, spegepølse, makrel i tomat, smøger og kaffe samt en listig tandkødsbetændelse, der oser ud af munden.

Uanset hvad kommer man langt med tandbørstning.

Sådan vil pigerne kysses

Sved
I familie hermed er sur, gammel sved. Og allerede her kan der være nogle læsere, som i smug tænker ‘arh, jeg synes nu, min kærestes kropslugt er sexet og hyggelig, også når den er lidt ram'.

De fleste holder nu alligevel af partneren, især hvis det en ny en, både dufter rent og er ren.

Skridtfedt
Og nu vi er ved ren, så rynker de fleste på næsen, hvis de opdager partnerens skridtfedt/nakkeost, når der lægges an til en omgang oral service.

Igen er der undtagelser, for nogle mænd og kvinder nyder ligefrem duften og smagen af deres kærestes køn om morgenen, Men indtil du hører partneren udtale I love the smell of smegma in the morning - it smells like… sex, er det tilrådeligt at vaske dine kønsdele med jævne mellemrum.

Oralsex
Apropos oralsex så er det god tone er give igen, når man har modtaget. Ikke fordi man skal løbe rundt med et indre excell-ark for at holde styr på, hvem der har fået hvad og hvornår. Men at kun nyde og ikke yde er et tegn på egoisme.

Fjollede navne
For nogle er fjollede navne for kønsdele virkeligt nederen, især hvis de bliver brugt i kampens hede: Skal du smage på Lille Bent/fars kødhammer? Min mis/yoni/filet/Lille Sabrina/smukke blomst længes efter dig.
Det hedder altså pik og fisse/kusse, når konteksten er seksuel. Punktum.

SEXTV: Det skal den hedde

Kønsspecifikke turn-offs
Herunder følger så fire turn-offs, som er unikke for kvinder:

Slagboremaskinen - når han bare hamrer i bunden frem og tilbage uden følelse og variation.

Ufrivillig deep throat - når han lægger hånden på hendes hoved, mens hun slikker ham, og presser det ned over pikken, så hun får den galt i halsen.

Fornærmet - hvis han bliver fornærmet, når han får feedback eller modtager direkte eller indirekte vejledning i, hvad han skal gøre i sengen.

Sige ‘kommer du ikke snart?!’ - så er det ret sikkert, at hun ikke gør det.

Fire mandlige turn-offs
Helt lydløs - når hun hverken sukker eller stønner overhovedet eller på anden giver lyd fra sig, bliver han dels forvirret (gør jeg det forkert?) og mindre liderlig, for entusiasme smitter.

Søstjernen - når hun ligger helt stille som en død søstjerne, som om det er alt rigeligt, at hun bare lægger krop til.

Bestemmer alt - det er dejlig med feedback, det er knap så frækt, hvis hun hele tiden er bossy og kommer med påbud og instruktioner - som emsig en gps. Han mister hurtigt sin selvtillid.

Faker orgasme - manden ved godt, at hun ofte faker for hans skyld. Ikke desto mindre vil han hellere have, at hun får en ægte orgasme.

En fuldtonet skandale

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.