Her er den gode nyhed til alle kvinder, der har oplevet utroskab

Din næste kæreste bliver meget bedre

-- Over artiklen her relateret sexpert-tv: Sådan tæmmer du din lyst til utroskab --

Chok, sorg, vrede er bare nogle af de grimme faser, man går igennem, når man opdager, at partneren har været utro.

Og det lyder jo ikke rart. Men der er faktisk også fordele for kvinden, som er blevet bedraget af kæresten.

Det fremgår af et studie, hvor forskere fik mere 5700 anonyme kvinder fra 96 lande til at fortælle om deres erfaringer med utroskab og hvad de lærte af det:

Personlig udvikling og bedre valg af ny kæreste er to af de utilsigtede følgevirkninger af at have haft en utro partner.

- Vores tese er, at en kvinde, der mister sin partner til en anden kvinde, går igennem en fase med sorg over parforholdet og en følelse af svigt, men kommer ud på den anden side med en højere parringsintelligens, der gør hende i stand til at opdage de tegn ved fremtidige parterne, som signalerer dårlig mage. Så i det lange løb vinder hun, lyder det i en pressemeddelelse.

Så kvinden, der nok mister en kæreste og et parforhold, vinder til gengæld selvindsigt, så hun bliver bedre til at vælge næste gang.

- Omvendt er den anden kvinde, som nu måske er sammen med manden, i et forhold med en mand, der har en historik med bedrag og utroskab. Så på den lange bane taber hun.

Historien melder intet om, hvorvidt de samme mekanismer er på spil for en mand med en utro kvinde.

  - Man kan bruge utroskaben konstruktivt, når først den sket, ved at finde ind til, hvorfor man blev modtagelig overfor udenomssex. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Sådan kommer I over utroskab

Sexperterne Fristet til utroskab? Sådan undgår du at falde i

Kys & kærlighed Her er de største trusler mod dit parforhold

 

9 kommentarer
Vis kommentarer