Annonce:
Annonce:

Her er den ultimative sexmaskine

Sexlegetøj kan også være grineren

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen viser Mathilde blandt andet den ultimative sexmaskine --

Sex er som bekendt noget af det sjoveste, man kan foretage sig med eller uden tøj på. Derfor er der selvfølgelig også sjov og ballade, pjat og pjank, når verdens sexlegetøjudviklere og ditto forhandlerne mødes til årets store amerikanske sexmesse The ANME Show.

Mathilde Mackowski, som er stifter af Skandinaviens største online forhandlere af sexlegetøj, Sinful.dk, har taget turen til Los Angeles for at finde frem til de sjove og frække gadgets, der skal på hylderne fremover.

I videoen over artiklen viser Mathilde rundt på messen med fokus på de sjoveste nyheder.

Shopbossen Mackowski har fundet en særlig dildo, hun er betaget af: Drildo - The Ultimate Sex Tool:

Annonce:

- Produktet taler for sig selv. Det er helt klart et af verdens mest bemærkelsesværdige nogensinde! Bare se videoen… Det er til dig,  der drømmer om en ekstraordinær sexoplevelse med fuld fart fremad. Men Drilldo er absolut for eksperten inden for sexlegetøj.

Fuck Me Silly Man er navnet på sexlegetøjet, alle kvinder drømmer om - tror de fleste mænd:

- Det er et genialt produkt. Super realistisk at røre ved. Han har six-pack og udstyret helt i orden. Det er klart til den erfarne bruger, som har hang til realistiske sexoplevelser med sit sexlegetøj. Produktet er gennemført, lækkert at røre ved og forfriskende skørt. Og så ville det pynte diskret på de fleste natborde, siger Mathilde med et glimt i øjet.

King Cock Dildo-serien er endnu en ting, som mange mænd tror, kvinder drømmer om:

Annonce:

- Kæmpe dildoer i alle former, længder og bredder. Til dig, der tænder på masser af fylde og et ultra realistisk look. Der er bare ikke noget bedre, end når producenterne går all in og skaber nicheprodukter i vanvittig høj kvalitet. Det skal belønnes med lidt opmærksomhed, og derfor er King Cock dildo-serien et must på listen over de mest bemærkelsesværdige produkter.

Vækst
Benjamin fra en anden dansk sexshop winkwink.dk er IKKE i Los Angeles i år. Indkøbere fra winkwink.dk tager tit på europæiske messer, Erofame i Tyskland, og Etoshow i England:

- Og ellers holder vi skarpt øje med, hvad der bevæger sig på nettet. Derudover er vi benådet med nogle fantastiske kunder, der skriver ind til os fra tid til anden for at gøre opmærksom på nye produkter, de godt kunne tænke sig, at vi havde på webshoppen.

Hvordan har salgstrenden set ud de seneste års tid?

- Vi har oplevet en helt vild vækst i bondage-legetøj i løbet af sommeren, og selvfølgelig op til Fifthy shades of Grey-filmene.Annonce:

- Derudover oplever vi, at utroligt mange mænd har fået øjnene op for penisringe som en mere naturlig måde at holde erektion på frem for fx Viagra, siger Benjamin, der oplyser, at den overraskende lige fordeling mellem mænd og kvinder blandt kunderne på nuværende tidspunkt:

- Der er de senere år også kommet en del nyt sexlegetøj til mænd. Blandt andet er der kommet godt skub i salget af virtual reality-briller, der taler med bevægelsesfølsomme onanirør.

Sexlegetøjsindustrien omsætter for gigantiske summer hvert år verden over: Branchen spås at vokse syv procent årligt frem mod 2020, hvor den globale omsætning beregnes til at blive 29 milliarder dollars.

Fem grunde til at hade sexlegetøj

Det mest skræmmende sexlegetøj

Verdens dyreste sexlegetøj

Danmarks særeste sexlegetøj

Det mest latterlige sexlegetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: