Her er scorejobbet

På tide at skifte karrierespor?

Kan man fange Årets Side 9-pige på Tinder?

Klicheer er blevet klicheer, fordi de rummer en kerne af almengyldig sandhed. Og intet sted er det mere tydeligt end i vores parringspræferencer.

Helt firkantet foretrækker mænd smukke, omsorgsfulde kvinder. Mens kvinder holder af mænd med autoritet.

De stereotyper går igen, når man ser på datingappen Tinders seneste amerikanske swipetal.

Her har man undersøgt, hvilke professioner der er swipet mest til højre på. Altså hvad laver de personer, som oftest er blevet liket af andre brugere. Det vil sige, at udseende, alder og alle de andre parametre ikke indgår i tallene.

Mænd er gladest for fysioterapeuten. Måske håber de på en gratis massage? Dernæst hitter en indretningsarkitekt, som nok signalerer noget feminint. Og model og sygeplejerske og stewardesse er skam også med på listen over de 15 mest populære. Men ellers er der en lystig blanding af jobs.

Kvinder er angiveligt væsentligt mere old school. Autoriteter i uniform er helt klart et hit: Pilot, brandmand, læge, politimand, militærmand og ambulancefører er alle på listen, hvor moderne helte som entreprenøren og mediepersonligheden også figurerer.

Jennie finder de fleste frække politimænd på nettet. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv Jennie læser til sygeplejerske: Betjente gør mig våd

Sex & samliv - 23. sep. 2011 - kl. 12:53 Derfor tænder kvinder på brandmænd

- Følelsesfantasier er ret svære at forklare til sin partner eller andre. Og kan vi ikke forklare, hvad vi ønsker, kan det jo være rimeligt svært for partneren at forsøge at opfylde ens fantasi. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sådan bliver du hendes våde drøm

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen