Hun sagde hun bare skulle på wc – så skred hun fra sin date og sendte brutal sms

I det mindste var hun ærlig…

Twitter-brugeren Trouble fir en temmelig brutal afvisning via sms. Modelfoto: Colourbox
Twitter-brugeren Trouble fir en temmelig brutal afvisning via sms. Modelfoto: Colourbox

Vi lever i en tid, hvor vi i jagten efter kærligheden har alle midler til rådighed for at vide stort set alt om vores potentielle store kærlighed, før vi overhovedet møder den.

Og selvom det er fristende at google og social medie-stalke en date før selve daten overhovedet foregår, har det tilsyneladende også en bagside, hvis man på forhånd har en forventning til den andens udseende og væremåde.

Hvor mange måske ville have udholdt ventetiden og ventet til datens naturlige afslutning med at beslutte ikke at ville ses igen, er andre mere brutale. Blandt andre kvinden, som Twitter-brugeren ’Trouble’ for nylig var på en ekstremt mislykket date med.

Han har selv lagt et billede ud på Twitter af en sms, han fik fra sin date kort efter, at hun havde sagt, at hun lige ville gå på toilettet, efter at de to har været inde for at se den nye Star Wars-film sammen.

’Hey, jeg er ked af at gøre dette. Men jeg troede virkelig du ville se ud, som du gør på Twitter. Jeg ved, at du nok vil hade mig for dette og det fortjener jeg, men jeg vil på en måde være sammen med en, der ser bedre ud. Du er en god fyr og har et fantastisk hjerte. Det er jeg sikker på, at der er nogen, der vil værdsætte.’

Den brutale afvisning og meget prompte afslutning på daten er blevet ’foretrukket’ af over 40.000 andre Twitter-brugere, siden den blev lagt op kort før jul.

51 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere