Hundesnor-pigen har været pist forsvundet siden jul - nu har hun givet liv fra sig

Den 23-årige Anna Teshu blev verdenskendt for at gå med hundehalsbånd med pigge og blive luftet som en hund af sin ekskæreste samt sove i et hundebur - nu er hun forsvundet sammen med en ny hundelufter

Selv om den 23-årige Anna Teshu har drømt om at være en hund, siden hun var 13 år, er hun tidligere blevet anklaget for at være skyld i, at hendes eks-kærestes hund døde, da hun efterlod den i en varm bil.(Foto: NYPD)
Selv om den 23-årige Anna Teshu har drømt om at være en hund, siden hun var 13 år, er hun tidligere blevet anklaget for at være skyld i, at hendes eks-kærestes hund døde, da hun efterlod den i en varm bil.(Foto: NYPD)

'Vov, vov'. Kunne man næsten få lyst til at sige i forbindelse med den ekstreme historie omkring den 23-årige Anna Teshu fra New York, der har været pist forsvundet siden juleaften, som hun fejrede sammen med sin mor.

Anna Teshu, der har været verdenskendt, siden hun i 2015 blev et viralt hit, fordi hendes eks-kæreste Nathan Riely luftede hende som en hund i New Yorks gader, er også blevet efterlyst af politiet i New York. Men nu har hun altså givet liv fra sig i en bizar video på facebook, og det viser sig, at hun er stukket af sammen med sin nye hundelufter/kæreste for at starte et nyt liv i staten North Carolina sammen med sin nye hundelufter Paul Matranga.

Anna Teshu har tidligere udtalt, at hun har ønsket at være en hundehvalp lige siden hun kun var 13 år gammel. Og da hun for halvandet år siden mødte sin daværende kæreste Nathan Riely, gik drømmen straks i opfyldelse. Parret indledte nemlig en såkaldt 'puppy play relation', et hundehvalps-forhold, hvor Nathan blandt andet som en hund luftede sin kæreste Anna Teshu i et storcenter på Staten Island i New York.  

Parret udtalte dengang til New York Daily News, at de følte, at hundesnoren fungerede som en slags forlovelsesring mellem parret.

- Hundesnoren og halsbåndet er symboler på vores tætte forhold, forklarede Riely dengang til New York Daily News. Se lige herunder billedet af Anna Teshu og ekskæresten Nathan Riely.

Den gamle hunde-kærlighed mellem Nathan Riely og Anna Teshu er imidlertid dybt begravet nu. Efter sin forsvinden har Anna Teshu nemlig på sin facebook lavet en opdatering, hvor der står, at hun nu er gift med sin nye hundelufter Paul Matranga. Og måske bærer Nathan Riely stadig lidt nag til sin tidligere 'hundehvalp'. Anna Teshu blev nemlig i 2015 anklaget for hundemishandling, fordi hun havde efterladt Nathan Rileys elskede schæferhund i en varm bil, hvor den langsomt døde af hedeslag. Teshu slap imidlertid for en efterfølgende retssag, fordi hun blev erklæret psykisk ustabil.

For 14 timer siden løftede Anna Teshu, der nu hedder Anna Matranga, sløret for sin mystiske forsvinden i en bizar video på sin nye facebook-profil.

- Hello hele verden. Gæt hvem det er. Ja, der sgu hunde-tæven, forklarer Anna Matranga i videoen og tilføjer:

- Jeg har det fint. Jeg kunne ikke være mere lykkelig, end jeg er nu. Og helt ærligt. Alt det her lort er gået alt for langt, forklarer Anna Matranga med henvisning til, at hun er blevet efterlyst af politiet i New York.

- Jeg  vil understrege, at jeg har det helt fint. Og lad være med at angribe mig med alt mulig shit. Og lad være med at angribe med ægtemand. Der er så mange mennesker rundt omkring i verden, der er stukket af fra deres problemer for at løse dem. Og jeg synes ikke, at det er fair, at alle gør et så fandens stort nummer ud af det, lød det fra Anna Matranga, der også sagde følgende mærkelige ord:

- Og hvis jeg ikke havde været okay, ville jeg være død: Åh, hunde-pigen skal skydes. Blah, blah, blah.

Endelig afslørede Anna Matranga også, at hun først og fremmest var stukket af for at undgå sin mor.

Og selvfølgelig har Anna Matranga også lavet en opdatering på facebook, hvor hun skriver, at hun elsker sin nye hundelufter/kæreste Paul Matranga. Se lige herunder et helt frisk billede af Anna Teshu, der nu hedder Anna Matranga sammen med sin nye hundelufter og ægtemand Paul Matranga.

Herunder holdes Anna i hundesnor af en mand i kvindetøj.

Anna har også altid elsket at lege vampyr.

Vaskeægte hunde-kærlighed. Vov. vov.


 
 

      
31 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere