Jeanemarie er sugarbabe og feminist: 'Mænd skal tage sig af kvinder'

25-årige Jeanemarie mener sagtens, man kan være sugarbaby og feminist samtidig

Mød Jeanemarie Almulla og få et indblik i hendes liv her. Video: Barcroft

Den kloge narrer den mindre kloge. Så kort kan amerikanske Jeanemarie Almullas syn på sin egen sugardating-tilværelse opsummeres.

Den 25-årige sugarbabe lever et luksuriøst liv i Miami Beach, hvor bor i sin egen lejlighed. Den er betalt gennem sugardates med forskellige mænd, som også inviterer hende på dyre middage, tager hende med på spontane rejser eller slet og ret bare forærer hende penge for at gå på date.

Jeanemarie Almulla er langt fra den første til at fortælle om sit liv som sugarbabe, men hun er muligvis den første, der samtidig ikke tøver med at erklære sig selv for feminist. Det gør hun overfor Barcroft TV.

Kys & kærlighed - 11. nov. 2016 - kl. 16:47 24-årige Samantha: Jeg arbejder som sugarbabe for at forsørge mine børn

Lidt af en modsætning ville mange nok mene, men ifølge den 25-årige amerikaner kan de to sagtens kombineres. Hun insisterer nemlig på, at hun blot udnytter sit udseende og sin intelligens optimalt.

Handler om at elske sig selv
- Jeg har intet problem med at arbejde hårdt, men jeg vil hellere arbejde klogt. Mænd skal være forsørgere og tage sig af kvinder.

- At være sugarbabe betyder bare, at man ved man er værdifuld, lyder argumentationen.

Jeanemarie Almullas insisteren på at blive kaldt feminist skal findes i hendes baggrund i skønhedskonkurrencer. Som 15-årig vandt hun konkurrencerne Miss City Beautiful Teen og Miss Avaloq Park Teen USA, og i den forbindelse skulle der udvælges en mærkesag. Mange af hendes konkurrenter valgte mærkesager som dyrs rettigheder og kampen mod brystcancer, men for Jeanemarie faldt valget på evnen til at elske sig selv som den man er.

Som 15-årig vandt Jeanemarie Almulla flere skønhedskonkurrencer.
Som 15-årig vandt Jeanemarie Almulla flere skønhedskonkurrencer.
 

- Jeg startede den her organisation, der hedder Empowering Young Girls (selvstændiggørelse af unge piger, red.) og skrev en bog, som jeg forærer til pigespejdere. Den hedder Footsteps of Confidence (selvstændighedens skridt, red.), forklarer Jeanemarie Almulla til Bracroft TV.

Det handler ikke om sex
Ifølge Jeanemarie er mange af de såkaldte sugardaddies ikke ude efter sex, men derimod godt selskab.

- De har mænd vil ikke have sex. Hvis de gjorde, ville de gå til en prostitueret, siger Jeanemarie, som mener der er forskel på en prostitueret og en sugarbaby.

- En prostitueret er en der dukker, udfører et job, tager pengene og går igen. Sådan er en sugarbaby ikke. Tit er der ikke sex involveret, det er ikke forventet.

- Man har bare en ven, som hjælper og tager sig af en. Man spiser lækre middage, flyver i privatfly og sejler i yacht, tager til vilde fester og får lækre designertasker, og det er sjovt, lyder beskrivelsen.

For tiden sugardater Jeanemarie Almulla tre forskellige mænd, og kritik af hendes livsstil har hun ikke meget til overs for.

- Jeg er virkelig ligeglad hvad folk synes, siger hun.

- Man hvad synes de? De synes jeg er klog. De synes jeg er et geni!

I forbindelse med en anden historie om sugardating talte Ekstra Bladet med psykoterapeut og parterapeut Gitte Sander, der advarede unge piger mod de konsekvenser livsstilen kan have.

 Simone Toon er en anden sugarbaby, der gerne fortæller om hvordan rige, ofte ældre mænd betaler for hendes luksuriøse livsstil.

117 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere