Annonce:
Annonce:

- Jeg har aldrig set noget lignende: Elefantdildoen kan blive din

Gammel stødtand med særlig funktion på auktion

Til når hun er i stødet...
Til når hun er i stødet...
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Udskåret i elfenben er den smukke kinesiske stødtandsdildo til salg på irsk auktion. hvor den forventes at gå for mellem 500 og 800 pund.

Auktionarius Damien Matthews udtaler:

- Det er et smukt stykke, som stammer fra en kendt engelsk-irsk familie. Et familiemedlem fandt den i en skuffe og sætte den på auktion for sjov. Vi mener, at elfenbenet stammer fra 1840'erne, hvor en fra familien selv skød elefanten og hjembragte stødtanden.

Vedkommende berejste herre kæmpede senere under Bokseropstanden i Kina, hvor man regner, at stødtanden blev udskåret til en mere brugbar genstand.

- Det var en meget frisindet familie, og det været en meget kærlig gave fra mand til hustru, lyder det Matthews. Det kan man se på utroligt fine udskæringsdetaler. Der er også en lille beholder i bunden af dildoen, hvor konen har kunnet opbevare en lok af sin elskedes hår.

Annonce:

Matthes mener, at denne 'kvindeven' er en sjældenhed:

- Jeg har arbejdet med dette i 25 år og har ikke set noget lignende før. Man ser nu og da massageapparater fra Victoriatiden på auktion, men intet som denne.

I 1880'erne blev det første elektroniske massageapparat opfundet af en britisk læge - det blev brugt til at kurere kvinder for hysteri:

TV: Sådan blev vibratoren opfundet

Mennesket har alle dage været meget opfindsom i forhold til erotiske hjælpemidler: Man har fundet dildo i sten fra stenalderen, alternative behandlere tror på de gavnlige virkninger af krystaldildoer, og en tysk familie lever af at lave smukke dildoer og buttplugs i træ.

Diamantdildo er verdens dyreste

Danmarks særeste sexlegetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: