Jennifer sagde sit job op - for at amme sin 36-årige kæreste

Jennifer Mulford ammer sin 36-årige bodybuilder-kæreste hver anden time

Jennifer Miulford og Brad Leeson hævder, at de er begejstrede for det tætte bånd, som voksenamningen giver dem. (Foto: Privat).
Jennifer Miulford og Brad Leeson hævder, at de er begejstrede for det tætte bånd, som voksenamningen giver dem. (Foto: Privat).

De var teenage-kærester og nu har Jennifer Mulford og Brad Leeson fra Atlanta, USA, igen fundet sammen. Og man kan roligt sige, at deres bånd er tættere end nogensinde før.

Jennifer Mulford har skabt debat på sociale medier efter at hun proklamerede, at hun har sagt sit job op for at amme sin 36-årige bodybuilder kæreste hver anden time. Det skriver The Sun.

Jennifer læste at amning kunne skabe et tættere bånd mellem to voksne mennesker og fik lyst til at prøve det. Først søgte hun på dating-tjenesten Craigslist efter en partner, men så nævnte hun ideén til eks-kæresten Brad:

- Det var som om der blev tændt for en kontakt inde i hans hoved. Jeg kunne høre på hans stemme, at han var både nysgerrig og begejstret, fortæller Jennifer til The Sun.

Den amerikanske kvinde har i forvejen en datter på tyve år. Hun er nødt til at snyde sin krop til at tro, at hun er gravid og 'tør ammer' derfor Brad hver anden time:

- Jeg ved at jeg har fundet min livsledsager. Vi ønsker begge det samme i et forhold - det magiske bånd som kun voksen-amning kan skabe, forklarer Jennifer til The Sun.

- Jeg har taget en pause fra jobmarkedet for at hellige mig vores forhold og få dette projekt til at virke, hævder Jennifer Mulford, der spiser hørfrø og plantelægemidler, for at øge mælkeproduktionen.

Brad er ivrig bodybuilder og er i øvrigt begejstret for de resultater som voksen-amningen giver ham i træningscenteret.

Herhjemme har vi også hørt om fænomenet. 50-årige Poul køber sig til sexlege krydret med frisk modermælk - direkte fra kilden.