Klar til date: Bliv forelsket på 45 minutter

Disse 36 spørgsmål åbner dig og din potentielle partner

Du er igen kommet på en date, hvor I small talker henover en kop kaffe, der koster mere, end hvad en syrisk flygtning får om dagen eller hvad et EKSTRA-abonnement koster.

Efter en times tid eller to går i hver til sit - uden at I på nogen nævneværdig måde er blevet klogere på hinanden eller blevet mere interesseret.

Sådan behøver det ikke at være.

For forskere har fundet frem til 36 spørgsmål, som kan stilles og besvares på 45 minutter - designet til at åbne hjerter.

Ideen går ud på, at hvis man vil have et tæt forhold til nogen - af venskabelig eller romantisk karakter - skal man åbne sig og afsløre intime erfaringer og tanker: Man bliver nødt til at sænke paraderne og gøre sig følelsesmæssigt sårbar.

Og normalt tager det en rum tid. Men det behøver det altså ikke.

Som det fremgår af videoen over artiklen her, kan man skabe en høj grad af samhørighed mellem to personer, der slet ikke kender hinanden. En samhørighed, der kan udvikle sig i romantisk retning.

Bliv klædt på til daten med dette råd. (Foto: shutterstock.com) Kys & kærlighed Skal du på date i aften? Så læs lige dette først

De 36 spørgsmål er inddelt i tre grupper, der i eskalerende grad fordrer, at man er klar til at afsløre tanker og følelser.

I første sæt er det spørgsmål som:

Vil du gerne være berømt en dag - og på hvilken måde?

Hvad er du mest taknemmelig for i dit liv?

Fortæl din livshistorie på fire minutter.

Sæt to har spørgsmål som:

Hvad værdsætter du mest i et venskab?

Hvad er dit bedste/værste minde?

Hvordan har du det med dit forhold til din mor?

Og i tredje sæt vi kommer man helt tæt på:

Fuldend sætningen: Jeg ville ønske jeg havde  nogen at dele --- med.

Fortæl din partner, hvad du allerede kan lide ved vedkommende?

Hvis du skulle dø i aften, og du ikke fik mulighed for at tale med nogen, hvad ville du så fortryde mest, at du aldrig fik sagt til nogen? Og hvorfor har du ikke fortalt det?

Se alle 36 spørgsmål her - som det fremgår, er de også velegnede til faste par, der har brug for at komme tættere på hinanden. Eller hvis man bare vil blive venner hurtigt med en fremmed.

Kys & kærlighed Mandeblogger: Det her skal kvinder vide om mænd

Heldigvis har du sørget for, at en ven ringer til dig på aftalt tidspunkt med en besked om, at du ABSOLUT skal hjem pga. dødsfald/alvorlig sygdom/fyringsrunde. (Foto: shutterstock.com) Kys & kærlighed Fem måder at slippe væk fra den kiksede date

At sige 'jeg elsker dig' er på sjettepladsen. (Foto: colourbox.com) Kys & kærlighed Ti tegn på at I er blevet kærester

2 kommentarer
Vis kommentarer