Annonce:
Annonce:

Knald mig og pas på mig

Klumme: Du kan sagtens udstråle både sexkraft og empati samtidig

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Blid omsorg og saftig sex er ikke hinandens modsætninger.

Det mener forfatter og erogi-coach Lucy Vittrup, der i denne klumme forklarer, hvorfor hun vil både kneppes og passes på:

Michelin-sex: Få endnu bedre sex - uden at stikke den ind

Hvad ønsker vi mennesker i virkeligheden af en partner? Ifølge super coachen Anthony Robbins ønsker kvinder en mand, der udstråler 'I will fuck you and take care of you for the rest of your life.'

Med MILF (forkortelsen for Mothers I’d like to fuck) som et af de mest søgte ord på pornoside er der noget, der tyder på, at det samme ønske gælder for mænd. De vil også have kvinder, som udstråler, at de vil kneppe og tage sig af.

Annonce:

Set fra mit ståsted som heteroseksuel kvinde giver det god mening. Når jeg møder en mand, som tydeligvis ikke tænker på andet end, hvornår han kan komme til at stikke noget af hans ind i noget af mit, kan det godt være lidt trættende. Når det eneste budskab, som stråler ud af ham, er 'jeg vil kneppe dig,' så virker det mest ubegavet, påtrængende og ensporet. Trangen til at komme væk hurtigst muligt er det eneste, jeg tænker på i situationen.

Omvendt kan en mand, der er superhjælpsom og omsorgsfuld, og som ikke forholder sig til mig som seksuelt væsen også - i bedste fald - blive kedsommelig og ensidig i længden, og i værste fald være et direkte turn-off, som jeg også søger at komme væk fra hurtigst muligt.

Vel kan den første måske blive en fræk elsker, hvis man lige skulle stå og mangle sådan en. Og måske kan den sidste blive en dejlig ven.

Men skal en anden virkelig tænde og fastholde min nysgerrighed, så skal der være en større balance. Jeg vil mærke, at han er en person, der både har hjerne & hjerte OG seksualitet.

Ikke enten eller. Mit gæt er, at jeg ikke er er alene om at have det på denne måde.

Hanne og Stine har anonym hættesex i knaldeklubben

Dynamik
Set fra scoringssynspunktet mener Anthony Robbins, at man rammer sikrest plet ved at udstråle begge dele.

Annonce:

Men det ikke kun er i scorings-øjeblikket, at man rammer plet med den udstråling. Det er i allerhøjeste grad også i den længerevarende relation.

Jeg vil gå så langt som til at sige, at det er en dynamik, som er gældende i mange relationer - inklusive de professionelle. Også politikere, ledere, scenekunstnere, sælgere og mange andre ville have glæde af at tænke i denne bane.

Kogt ind til benet handler 'knep mig og pas mig' om, at vi på den ene side har brug for at føle os begærede - eller ultimativt set ønskede . 'Like'-fænomenet på stort set alle sociale medier illustrerer det med larmende overbevisning. Vi vil likes af så mange som muligt.

Annonce:

Pas på mig handler det også om, at vi har brug for at få dækket basale behov for tryghed og kærlighed. Hvad det vil sige at blive 'passet på' er selvsagt varierende fra person til person. For en kan det være at blive accepteret, som han er. For en anden kan det være at føle sig set og hørt. Men tryghed og kærlighed er i den nederste del af behovspyramiden og ingen kan trives uden.

Der er selvfølgelig forskel på, hvor succesfuldt' knep mig og pas på mig' virker i privat og professionel sammenhæng.

Guide til singlepiger: Den gode flirt

Også på jobbet
I professionel sammenhæng handler det mere om, at en person, der evner at udstråle 'jeg vil kneppe dig' (eller mere blødt 'jeg vil dig'), selv må have stærk kontakt til sin seksuelle kraft. Mennesker, der har bevidst forbindelse til deres egen seksuelle kraft, har som regel også handlekraft og målrettethed. Jo mere afklarede de er med deres seksualitet, des mere ærlige og autentiske fremstår de.

Det skaber tillid. En fundamental brik i enhver form for samarbejdsrelation.

Annonce:

Jeg vil passe på dig eller oversat til arbejdssprog 'jeg vil hjælpe dig, 'jeg vil stå op for dig/være loyal,' 'jeg engagerer mig ærligt i det, som er vigtigt for dig,' er på den anden side tegn på vigtige personlige kompetencer som evne til empati, accept, omsorg.

Når en person autentisk udstråler begge dele, så opleves det som balance. Det er ikke kun rå liderlighed. Det er ikke kun ren føle-føle. Det balancen imellem dem, som gør mennesker attraktive i alle livets sammenhænge.

Find dine mørke sexlyster og bliv lykkelig

Sådan gør du
At udstråle jeg vil kneppe dig og passe på dig er mere end at sige det inde i hovedet på dig selv, og så gå i byen eller til forhandlingsbordet.

Din seksualitet er forbundet til hele dit væsen. Det gælder for mænd, kvinder og alle køn derimellem. Uanset hvor meget du ville ønske det, så kan du ikke afklæde dig din seksualitet og hænge den uden for døren.

Annonce:

At blive bevidst om dig selv som seksuelt væsen vil til gengæld øge din gennemslagskraft, skabe stærkere relationer til & tiltrække din (kommende) elsker, kæreste, samarbejdspartner, vælger eller kollega.

Det er ikke et quick-fix. Det er en proces.

Til gengæld er det både gratis og kræver kun din egen beslutning.

Lucy Vittrup er performance-coach, cand. mag. og forfatter til bogen 'Erogi – Gør din seksualitet til din personlige styrke'. Hun har bl.a. været coach på X-Factor, Vild med Dans m. fl. og var initiativtager til det første organiserede coachtilbud til DR-værter.  Hun holder foredrag og kurser. Læs mere på erogy.com og på facebook.

Sådan får du mere erotisk energi

Få weekendsex på en hverdag

Nyt datingkoncept? Størrelser på kønsdele skal passe sammen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

HA-rockere sigtet

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

Annonce:
Bar røv - eller vi betaler 143 milliarder
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: